Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Lajk :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

nekinho

Kako je krenulo na pojedinim temama uz ovo druženje morale bi se organizirati i određene edukacije za pojedince pa nek ekipa sjedne u klupe a profesor nek bude Kobac...  :stripii:
U svakom slučaju ako se organizacija ne rasporedi na više pojedinaca sve to nema smisla, jer netko da šljaka dok se ostali kere...neće to ići...  :no:
A da sam vas željan kolektivno upoznati, već je vrijeme!!!

maverick

Još od vukova sam vukao i navlačio ljude za rukav, ajd ovo ajd ono...sad malo vrijeme a i malo volje fali...od sto problema zaboravi se na ono sto je nekad bitno...ali da ima posla ima...da bi bilo kulturno i fino...jer tako smo navikli do sad...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Do sad je uvijek bilo sve na nivou, tako treba i nastaviti zašto ne, ako budete radili nešto sljedeći vikend kako je netko napisao, nažalost ja sam zauzet nekim drugim obavezama toga vikenda, ali u svakom slučaju Vam želim lijep provod.  :ok:

pajdo77

Treba prvo dočekati neko normalno vrijeme,šesti mjesec da ne moraš biti u kaputu kao ovih dana. Ja i ako budem dolazio neću pustiti korjenje,pivo-dva-nekoliko i upoznati ljude. To mi je cilj,nikakvo pecanje i kampiranje,doduše mogo bi vam održati već kad sam tamo petominutno predavanje o upotrebi blinker štapa na vodi ali nije uvjet :stripii:

Darko

pajdo ti bi mogao riješit jedan obrok od ribe za okupljanje  :stripii: počni pecat da signeš nafatat do okupljanja :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

šajzika

Dok bude okupljanje taman ce i pajdo nafatat
Audentes fortuna iuvat

mossi

Ja sam uvek za oni varijantu GPS koordinate prilaz kolima i ko dodje dobrodošao.
Potreban samo roštilj. A imam ga i ja stane u gepek 70x50. Jer je samo rešetka.
To, meso, cuga, dobra volja i dobri ljudi.  :ok:

šajzika

Moji garagani i ja znamo izletit ponekad. Uvjek bude dobra atmosfera.
Mal pecene slanine mal cuge i brdo dobre zajebancije
Audentes fortuna iuvat

mossi

pajdo77

Pa ako bi sad počeo fatat mogli bi se lijepo okupit ako ne prije a ono u staračkom na kederima iz friteze :rofl2:. Valjda bi do tada upecao dovoljno pod uvjetom da dvojica djele jednog kedera i kilu kruha :stripii:. Valjda ova godina neće biti ko zadnjih 10 što se ulova tiče. Ja sam nepopravljivi optimista pa se nadam boljoj godini a kako bude-bude. Ma samo da me na taj blinker krene,ostali vidovi ribolova me ne sekiraju. Ako ni ove godine ne bude događanja onda ću ko penzić,dva štapa na kukuruz pa umrijet čekajući. :character0032:

ps

Citat: mossi  u Svibanj 14, 2016, 16:12:32
Ja sam uvek za oni varijantu GPS koordinate prilaz kolima i ko dodje dobrodošao.
Potreban samo roštilj. A imam ga i ja stane u gepek 70x50. Jer je samo rešetka.
To, meso, cuga, dobra volja i dobri ljudi.  :ok:
To je najjednostavnija opcija. :thumbsup:

ČADA

okupljanje je jučer počelo. biti će 3-4 dana :pirate: :pije: :jede:

ČADA

slika govori više od 1000 riječi  :rofl2: :stripii:

pajdo77

Na prvu bi reko da je u ruci "holštajn" :stripii: