Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Mornar Popaj

Krasna priroda i društvo
Kolega jel to na nekom jezeru ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ossa

Like za graševinu , slaninu i sportex torbu  :pije:
Naidju krize, drukcije grize...

Rap

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 30, 2022, 23:05:28
Krasna priroda i društvo
Kolega jel to na nekom jezeru ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Borovik

dravski pecaros

Malo priprema za sezonu na Dravi odmah iskoristili za druženje kum i ja

maverick

Sad cu te lakse pronaci , po stepenicama  :toothy12: Mozda cemo i mi danas malo do Drave na preuredjivanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

To je za vez čamca na kraju Nehaja  :occasion14:

Kugla

Na današnji dan prije 8 godina, kuhao sma neki gulaš ako se dobro sjećam, vidi ekipe susjed u prvom planu al tad je imao puno više kila.

dravski pecaros

Tako je Kugla i iscurio ti biber koliko bi trebalo bio gulaš vrhunski za napiti se  :pije:

maverick

Ja sam tad izgledao kao pravi momak...a ne sad ...ne bih ni mogao pojesti puno  :stripii: Sad kad dodju topliji dani moracemo to ponavljati

Kugla

Dečki samo recite kad i sponzoriram jedan čobi ili što se dogovorimo nešto na 4 noge, a Dravski kako nisi zaboravio to da je iscurio biber sjećam se da je bilo papreno.

dravski pecaros

Kugla ja imam jebačko pamćenje  :baba:

maverick

Kod nas je uvijek isto..glava s vise sjedih nego zadnji put.

upload image