Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

toktiz

Od rane zore, pa dokle tko izdrži

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

jedino toktiz da pita zenu kad je godisnjica...jer uvijek potrefimo kad treba pa da i datum odredimo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

može, al ne ovaj vikend, javljaju snjeg, a još je i toplo, kad malo zaladi i naravno godišnjicu treba uzet u obzir

maverick

a za dva tri vikenda...moram i ja pitati zenu kad ima neka godisnjica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Da li smo za staru lokaciju i da to bude 08.12.2012 SUBOTA pa dokle tko izdrži :sad4: :occasion16: :fish: :sign18:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

a ne znam..kako se dogovorimo...ali ne bih vise tamo kad se raso ne druzi s nama vise  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

retfala

ja mislim da je rašo objesio štapove o klin. rekao mi je da je ribolov za njega prošlost

maverick

Stepa

Lupi glasanje dva tri dana i gotovo jesmo ili nismo,ovako ćemo nastavit trabunjat do besvjesti i ništa a znaš i sam kako smo proveli prošla okupljanja.
Lokacija dostupna svima čamci,auti,dom i na kraju za hrabre šatori.
Sad odoh majko malo da zaspim da sutra zaradim kakvu kintu da RJ-u nekasni mirovina
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kićo

Kugla

A joj 8.12. me nema na nekom seminaru sam cijeli dan valjda nećete taj dan organzirati.

michael1

Orilo - gorilo, gledat ću da dođem. :blob8:
Bistro!

raso

Citat: maverick  u Studeni 26, 2012, 23:28:24
a ne znam..kako se dogovorimo...ali ne bih vise tamo kad se raso ne druzi s nama vise  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

??????????????????????????????????????????????

raso

Citat: maverick  u Studeni 26, 2012, 23:34:43
steta...znao je pecati
Nisam umro da kažeš znao je, znam još uvijek