Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Ubojico sta tebe pere, ko te nasekiro reci meni

maverick

Stepinjo...nemoj se sekirati...a vidim ja da si ti prebukiran...reci ti datum....pa cemo se ravnati po tebi...slaven je dobar decko ali mora u paru s nekim biti  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dado

Ako je samo kuhanje problem...možemo kum i ja,ali tražimo da nas se mazi i pazi!
Znači....nema da budemo žedni i tako to :occasion14:

dado

Zvuči zgodno,ali ima i nekih fensi dodataka...ja navikao na nešto jednostavnije!
Evo kada već pišemo,ovaj recept je još moj pokojni stari radio:
-meso....juneći močing,svinjski papci,juneći rep,divljač ili ovčetina(flam) i to u
            odnosima 50% močing,a ostalo jednako raspodijeliti
-luk crveni....25-30% u odnosu na meso
-bijeli luk...zavisno od količine može i cijeli,recimo za kotliće od 15-20 litara
-slatka paprika....velika kašika po kili mesa(ne kostiju)
-ljuta paprika....e to je već individualno
-kuhani paradajz...2-3 dl
-vino
-sol

Postupak isto kao i gore navedeno,s tim da jun.rep dinstamo barem 45 min.,a ostalo
dodajemo svakih pola sata...papci i divljač(ovčetina) zajedno,močing zadnji
Eto...to je to to,a sada prebacite ovo u recepte ;D

maverick

meni je bitno da ja ne moram kuhati  :icon_biggrin: a drago mi je da se otimate za kutlaču  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ajmo više dogovorit neki datum pa da TonyC počne sa pripremama :blob1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Pa barem kuhanje nije problem, čobanac na žmireći sredim, al sve zavisi od datuma, a recepte pa dajte ih u rubriku predviđenu za to hehehe.

Stepa

Citat: Slaven  u Studeni 28, 2012, 18:49:26
Ubojico sta tebe pere, ko te nasekiro reci meni

kum me avizirao za svinjokolju a to kod nas traje,recept za dva krmka petkom koljemo a nedjelja u 20,00 stavljamo oborine i još imam polits obaveze i nema meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

ajd ti nama fino napisi kad si ti slobodan pa od tebe krecemo s datumom

kićo

Citat: darko031  u Studeni 28, 2012, 21:26:34
ajmo više dogovorit neki datum pa da TonyC počne sa pripremama :blob1:
neide na olimpijadu da se mora tolko pripremat :hello2:

TonyC

Ljudi pripreme su jebitačne , evo vježbam ruku za brzo biranje brojeva , znači sve zainteresirane treba nazvat i pokupit pare . jedino mi žena kvari dinamiku priprema , nece da mi pokaže kako se pravi zaprška ! !  !  !  :violent1:

A kako kaže ona :  pare nisu problem , para se nema ! ! ! ! !  :toothy4:

Kugla

Netko će već od svih nas biti slobodan za kuhanje i neće biti problema koliko vidim ima nas puno koji kuhaju pa to neće biti problem,a uvijek postoji ono brzinsko slaninica i sl. Maw ti odredi datum i to je to jer ovako nećemo nikad dogovoriti,činjenica je da uvijek neko neće moći radi nekih privatnih ili poslovnih obaveza ali to je nažalost tako. Ja ne mogu 8.12.2012.(političke obaveze) ali to ne znaći da vi ne možete organizirati okupljanje taj dan, biće mi žao ali biće još dana i okupljanja, ako nije toga 8-og onda po meni ostaje 15-ti jer sve dalje su već blagdani a oni rezervirani za obitelj. Pa ako se ne može jer je već kraj godine pa postoji i poslije nove godine termina. Eto toje moje razmišljanje o okupljanju.

Stepa

Citat: maverick  u Studeni 28, 2012, 22:32:14
ajd ti nama fino napisi kad si ti slobodan pa od tebe krecemo s datumom

15.12.2012:toothy9: :headbang:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

simba

vidim da majstora kotlića ima kao u priči a datum mi i ne igra ulogu.....hehehe bar ne moram kuhati  :beee:

maverick

u tvom šoru ti kuhaš...ostali gledaju i uče  :thumbsup: