Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Kugla, negine ti skupljanje  :laughing7:

Jožef1

Citat: Greys  u Lipanj 13, 2013, 09:49:23
Kugla, negine ti skupljanje  :laughing7:

čovjeku je i ovako dosadno (kugla izvini)  :alas: ali da je najbolji jest  :headbang:

ps.- ne spada tu ali ipak: prišivači  :director:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

kugla sta ce men pare treba vit jel simba slobodan pa njemu dat da kupi sta treba....ja cu jos dat 100 kuna i cugu kupiti... :icon_thumright:

Kugla

Dravski prijatelju prijedlog je bio ako se ne varam od Maria da svi kažu tko će doći i da skupimo po 30-50 kuna i da lakše bude tebi sve to skupa organizirati i po meni je to odlična zamisao, pa ti vidi sa Simbom kad se bude znalo koliko ljudi dolazi što bi pravili pa će se lako organizirati kad se zna koliko ljudi otprilike.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

e valja ja ionako iduci tjedan neradim nacu se sa simbom jedan dan kad budemo znali ko dolazi.... :icon_thumright:

Kugla

Pa da tu neka se ljudi dopišu na onaj popis netko ga je već zapoćeo i sljedeči tjedan ćeš znati koliko ljudi i što pripremiti i onda svako da da lovu i druženje i tvoj ročkaš mogu početi.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

ili ovak nek se napise ko zeli ja dogovorim sa simbom sta kuhamo kad kupim koliko bude para podjelimo i sve super..da sad neskupljamo na druzenje svako da koliko bude trebalo.... :icon_thumright:

Kugla

Kako god prijatelju ti si slavljenik ti reci kako i ima tako da bude.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Tako je ...dravski bira mi se samo opijamo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Volim kad mogu samo stavit potpis na post iznad moga  :laughing7:

Kugla

A nisam se dugo lijepo opio  ;D hm od zadnjeg okupljanja  :alas:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

raso

TopMix

Gospodo komsije i prijatelji, izuzetno cenim vasu zelju za okupljanjem, al nemojte mi zameriti,moram da primetim da su vasa okupljanja sve manje tematski vezana za ribolov, izuzev Rase koji ne pije vise i koji je jedini na pravom putu ... putu ribolova! Iskustvo ide s godinama... I ja, sto sam stariji, sve vise naginjem na Rasinu stranu. Jedino vam zavidim sto nemam skim da se okupim s ove strane Dunava, pa da se siti napecamo  :icon_thumright:

maverick

Pa naravno da nema veze s ribolovom...nije sve ni u pecanju...idemo pocesto na vodu kombiniramo sto fora....radimo istrazujemo pa se tu malo i izgubi uzivanje u prirodi....ovako to sve nadoknadimo a bude opustena atmosfera  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Ih bre Maverik, pa ti sve zaozbiljno uzimas... Meni se pre svega svidelo sto je Raso javno izjavio da ne pije... I ja bi, al nemam karakter  :occasion14: