Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

E jebeš mi sve kugla ako ti neću na ovu temu okačit vijenac bijelog luka!!! Pa jedino kad mi svirači možemo doći ne druženje to je korizma , a ti opet sam protiv sebe !! Ja se baš ponadao da će bit prije uskrsa a gle sad! :BangHead: :BangHead:

raso

a hebiga, onda će Greys morat raditi u fušu na okupljanju. :stripii:

Kugla

Citat: mlb  u Prosinac 23, 2013, 21:59:06
E jebeš mi sve kugla ako ti neću na ovu temu okačit vijenac bijelog luka!!! Pa jedino kad mi svirači možemo doći ne druženje to je korizma , a ti opet sam protiv sebe !! Ja se baš ponadao da će bit prije uskrsa a gle sad! :BangHead: :BangHead:
Prijatelju ja ne sviram više već dugo pa sam to smetnuo sa uma, al kako stvari stoje moram se ponovno hvatati tambure jel posla nema, pa mi je opcija vratiti se sviranju jako realna, a ti pa nađi si zamjenu za taj jedan dan i stvar riješena.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mlb

Nažalost znaš i sam kako je kad uzmeš kaparu , a i ko nesvira poslje korizme taj ni ne vrijedi!! A neće se novi čamac sam os sebe kupiti , treba ga zaraditi!! :thumbsup: Inače ću i iduću sezonu morati žicati da me neko vodi na dunav!!

Kugla

Jednu zamjenicu možeš reskirati, znam da to i nije baš najlakše i najbolje rješenje za bend ali opcija svakako je!
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Nažalost u politici mog benda nije , jedino da se samoozljedim ali onda nemogu ni na feštu tako da truba!! :BangHead: Posao je posao!! :icon_salut:

Rap

Valjda imate predgrupu za po danu  ;D

Miro

A ako smijem priupitat, koja ce biti lokacija tog okupljanja.

Kugla

Pa da Mlb, dobro kaže rap jel ide neko u pratnju umjesto vas ili i to odrađujete, ako idete vi onda u pratnju barem možeš nekoga poslati umjesto sebe, a naveće si na mjestu događaja i udri.  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Lege nam rade pratnju!! A mi sviramo petak-subota svatove tako da stvarno nisam u mogućnosti poslje korizme pa tamo do kraja 10-og mjeseca! :no:

Kugla

Lege rade pratnju? heheheh znači i mi moramo tražiti onda tamburaše za okupljanje ili ih kapariti prije  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Vi odredite datum pa ako ja nemogu da makar njih oslobodim da se veselite kad ja nemogu!! Iako ima dobrih tamburaša koliko hoćeš!!!

Kugla

Ma je da, znaš onu "sve je manje dobrih tamburaša, fijakera snaša i salaša" uh dugo ne sviram profi ali fali i to jako. A da ne duljim Mačak je predlagatelj i neka se i drugi ukljuće pa neka kažu svoje i neka odrede datum, jer uvijek netko neće moći ali to je tako, nažalost. A datum je ako se ne varam i određen 26.4. iako je i 13 bio predlog pa tu smo, ljudi smo dogovoriti će mo se.  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Baš tako nikad svima ugoditi! No eto ako bude prije uskrsa i ja se upisujem , ako ne onda vam želim dobar provod!! :headbang:
A eto pošto sam danas i službeno doznao da ću biti tata krećem polako sa slavljem pa gdje završim!! :thumbsup:

Kugla

Mlb čestitke za ovo saznanje i neka bude sretno!  :clap2:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti