Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Uh moram reći kumu da si bio tužan bez jelenka, pa će mo nešto smisliti  :flasica: :takoje:

Retfalački mačak

Između ostalog, za to služi predložena i usvojena generalna proba.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

Citat: Retfalački mačak  u Veljača 01, 2014, 20:37:26
Između ostalog, za to služi predložena i usvojena generalna proba.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
to svakako nepropustam  :headbang:

Kugla

Generalka će biti apsolutno, kako bi se uštimali u svim segmentima prije 3.5. da na tom okupljanju bude sve u najboljem redu  :ok:

Retfalački mačak

mossi, vidim da si prisutan.  :bye: Bio si spominjan, računamo na tebe i društvo.  :takoje:

Retfalački mačak

Kugla, pjesma "Predrag Zivkovic Tozovac - Malo po malo" je poslušana. Je dobra je, ali pod drugom temom.
Nadalje, A JA SAM NEGDE RUJNO VINO PIO, ostaje favorit za okupljanje. Točka. :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Je, je, vidi se da ti je mili susjed duševan.  :takoje:

maverick

Pa ima dušu  :ok: žednom daje vode da se napije... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Dolazim 99.9%  :icon_thumright:

Nisam najsretniji sa datumom, ali ne može se svima ugoditi.
Jedino se tako može nešto uraditi:
Lupiš šakom o sto i kažeš: Ženo, ljubavi, kaži šta treba?!  :toothy12:

Mi ... stariji smo još u nekom fazonu 1. maja, pa će 3. peti biti malo naporan .. ha ha ha ha
Treba to sve izdržati i posle se vratiti na bungalov i dočekati nedelju.. a kako ćemo ponedelejak ...  :glasses9: :glasses9: :glasses9: :sad4: :stripii:

:hi: :occasion14:

P.S. Pošto su me već nekoliko drugara upitalo za bućke.
      Da ne stavljam u oglase... svi koji žele bućku .. cenu ne znam .. ali verovatno kao prošle godine.
      Neka mi pošalje poruku na PP.

Retfalački mačak

Ivan Borojević

Vidi se da ste Slavonci, rumeni, lijepi, debeli. :clap2: :ok:

Retfalački mačak

rj, na tebe se računa.  :bye:
piši se   :icon_thumright:

Kugla

A to susjed, pa ja mu cijelo vrijeme pokušavam objasniti kako imam dušu a on ne vjeruje, ali nije on ni skužio da je samo voda  :uf: