Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Spot je odlično napravljen, pogledajte :ok:

Stepa

I ti imaš  žuti za neadekvatno ponašanje  :stripii: :stripii: :stripii:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Stepa

Šajzika molim te smajlic žutog i crvenog kartona, po mogućnosti da ga Japanac pokazuje :stripii: :stripii:

Kugla

Šajzika ne daj mu te kartone, mahati će njima i suditi kao i taj japanac  :uf: :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

šajzika

Citat: Stepa  u Srpanj 20, 2014, 06:58:42
Šajzika molim te smajlic žutog i crvenog kartona, po mogućnosti da ga Japanac pokazuje :stripii: :stripii:
bit ce za koji dan  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Slaven

Zašto meni žuti, šta sam skrivio :eek:

maverick

Sad kad je stepinjo na odmoru ti si kriv za sve hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Citat: Slaven  u Srpanj 20, 2014, 08:03:22
Zašto meni žuti, šta sam skrivio :eek:

Obama se keri na Ramu pa to je međunarodni skandal  :stripii: i ti još pitaš zašto  :violent1: :stripii:

Slaven

Kolega Stepa jel može u ovakvom ritmu, ova bi trebala proć bez kartona :tongue1:

Stepa

:thumbsup: mi smo generacija titovih pionira pa lajkam za karanfile :notworthy:

Slaven

Samo za naše uvažene administratore i moderatore koji se trenutno nalaze na moru :hi:

raso

Zanima me tko će biti pobjednik jesenjskog okupljanja, još nismo dobili dvostrukog pobjednika
- Slaven
- Dravski
- Morž
:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Slaven

Nije za slušanje već za gledanje :eek:

ps. čuo sam se s njom i rekla je da će navratit na okupljanje ali samo ako će ju Stepa htjet   provozat po Dunavu,  Stepa oće bit to problem :tongue1:

maverick

A za to za vikend nekako nismo u mogucnosti doci....ali ovo dalje sve ide po planu....lagane pripreme su vec u tijeku....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"