Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Ne boj se Dravski plaše te ovi mangupi bez razloga  :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Stepa

Ma NE mi se njega plasimo :stripii: :flasica: tko bude išao žuboriti zvonce će dobiti oko vrata  :stripii: :pije:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

a ja pjevam ovu i jedva cekam

i volio bi ko god je u mogucnosti da dođe na okupljane da se zajedno proveselimo

maverick

Radicemo malu korekciju datuma zbog simbe i čikla...okupljanje je 20-tog kao sto smo i dogovorili...od poslijepodnevnih sati pa zbog ove dvojice produzavamo i u nedjelju  :stripii: nadam se da se necete buniti da dva dana traje momačka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

čikli

dravski pecaros

Citat: maverick  u Kolovoz 22, 2014, 18:11:13
Radicemo malu korekciju datuma zbog simbe i čikla...okupljanje je 20-tog kao sto smo i dogovorili...od poslijepodnevnih sati pa zbog ove dvojice produzavamo i u nedjelju  :stripii: nadam se da se necete buniti da dva dana traje momačka  :stripii:
hihi pa koces bolje  :pije:  :hello2:

Kugla

Dok padne mrak i večina će popadati heheheh
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

DIDAPATAK

..svi će živi i manje-više zdravi kući  :ok: ... garantiram  :ok:...ako ja budem u funkciji  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

simba

Ja ću se potruditi stići do ponoći,baš taj dan Ribarski dani u Kopačevu  :flasica: , ali vas sve onda stižem  :pije:

maverick

Spavati nećemo...ne sekiraj se  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..ja napokon dobio raspored..20-og radim noć..pazit ću vas  :stripii: :stripii: :stripii:..a u Nedjelju ujutro dolazim na antistres terapiju  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
.. :baba:

raso

Citat: maverick  u Kolovoz 22, 2014, 18:11:13
Samo dva dana, zar zadnji put nismo konstatirali da je dva dana kratko :takoje: :takoje: :takoje:
Neki se ne uspiju istrezniti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Zamislio sam da za prvu vecer opet opalimo neki rostilj....koji cemo nastaviti u nedjelju ujutro...za ručak bi mogli kuhati neki grah ili nešto peči...sta se dogovorimo s glavnim kuharom...e sad koliko nam nije puno za kotizaciju...mozda je 60 kuna ok...ako nam nije previse....pa iznesite neke prijedloge....ako imate neku ideju...cugu nosimo sta tko pije...pa tako dalje redom kako je i bilo...

dravski pecaros

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2014, 17:12:57
Zamislio sam da za prvu vecer opet opalimo neki rostilj....koji cemo nastaviti u nedjelju ujutro...za ručak bi mogli kuhati neki grah ili nešto peči...sta se dogovorimo s glavnim kuharom...e sad koliko nam nije puno za kotizaciju...mozda je 60 kuna ok...ako nam nije previse....pa iznesite neke prijedloge....ako imate neku ideju...cugu nosimo sta tko pije...pa tako dalje redom kako je i bilo...
ako bi se mene pitalo dobar grah na prvom mijestu... ali sutra se cujemo i jos dogovorimo neke detalje mislim da nam 60 kuna nece trebati da bi nekih 40 biti dosta..ali sve rjesimo u ova 2-3 dana...mal mi strka pa nestignem sve  :uf:

Stepa

za roštilj i grah 60 kn nije puno za sam grah 40 je ok,za kuhanje graha se mogu potruditi ako će mi Slaven biti asistent  :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu