Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

Jooj dravski bolje nemoj nosit..da te ne prevari piče pa da nebi octana kod žuleta išla hehe

dravski pecaros

Citat: zvona  u Rujan 01, 2014, 20:29:11
Jooj dravski bolje nemoj nosit..da te ne prevari piče pa da nebi octana kod žuleta išla hehe
vec je isala tak da nije velika steta ak ode u povijest..  :toothy9:  :pirate:

zvona

Veliš dolaze svatovi bit ce za novi hehehe..octana je fin štapić..

maverick

Citat: dravski pecaros  u Rujan 01, 2014, 20:26:50
bem ga ja neplaniram ni spavati..nosim octanu i blinkam smuđa ako svi pozaspu...  :rofl2:  :flasica:

A tesko sine...jako tesko  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Molim organizatore da jelovnik prilagode bolesnim, starim i iscrpljenim od djete :flasica: :flasica: :flasica:
Nemam ništa protiv lešo janjetine :stripii: :stripii: :stripii:
Nemoj da mi netko spominje pileći parizer :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Kugla

Ma daj kakva lešo janjetina pa to je upropašteno janje  :veryangry:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Meni je vec dogovoren...roštilj tokom prvog i drugog dana...drugi dan za ručak grah made in simba...alkohol po slobodnom izboru...kotizacija je 60 kuna kao i zadnji put...sto bude falilo sponzorira PARSUN ... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ajd kad vidiš juru nek ti plati za mene :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A Jura prvo da podmiri one dugove sto smo napravili u neptunu na njegovo ime  :stripii:

Darko

grba mu je već toliko da nam više ni nedaju cugu dok nepodmiri dug  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

Vas dva i niste bitni ubit će vas ćava kad se vrati :red-card:

dravski pecaros

ja cu ovi dana dostaviti 100 kuna i jos cu određenu kolicinu alkohola povesti sa sobom na okupljanje.... :pije: posto sam na godisnjem od 12.9 ako treba sta pomoci urediti javite mi stizem...  :baba:

DIDAPATAK

..ja i Štila u Subotu do ručka..sve što treba..onda od 19-07 pazim na drugom mjestu..u Nedjelju stižem prvim čamcem( oko 8h) i što bude trebalo... :ok:
..samo da me Šajzi ne dočeka počasnim skokom u Dravu..zamrem od straja  :stripii:
.. :baba:
..p.s.  da doprinesem poboljšanju opreme pecaroša oštrim noževe nazočnih(zadnji put su neki bili oduševljeni mojim alatom  :rofl2: :rofl2: :rofl2:)

šajzika

Audentes fortuna iuvat

raso

Jesi siguran da nema kupanja :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: