Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

raso

Kakva je situacija sa vodostajem, moglo bi biti problema :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:
Drava bi mogla protutnjat, ali ako ju stisne Dunav :uf: :uf: :uf:

maverick

A nece Drava preko 300...do 250...ali ajd...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
8.simba
9.perek
10. Darko
11. Juroooooooooooš
12.didapatak
13. Grof
14. Retfala
15. Čikli
16. Miro

dus

Nisam dugo bio na forumu!sad vodim za okupljanje,zasto se ide na bajtu ,ajmo opet na dravu 2\8 km da mozemo ma dunav na pecanje da negubimo vikend pecanja,pomeni je to bolja solucija da se ljudi i napecaju malo, dunav je dunav!dosli bi ljudi iz srbije i iz daljih krajeva pa da se peca.namojte samo reći pecat ce se na dravi ,drava je :006:

šajzika

17. Morž

Tu se slazem s tobom. Plus sto marijo nemora zicat kljuceve bajte :) cist da se moze doci autom da nemora radit taxi boat.
Mal neko tko ima zelju otpeca i dobro. 

@kugla

Jesi rjesio motor ?

Molio bi dobre duse koje ce doci na okupljanje s camcem, s nekim motoricima od 10 do 15 ks da se dobrovoljno jave :) za prebacivanje motora .
Moram isprobat kak ide moj đuturum s pomenutim konjazama :)
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ja osobno mislim da bi ovo trebali odraditi kak je dogovoreno a onda tradicionalno ljetno okupljanje napraviti na ušću...

Kugla

Šajz nisam još ovih dana će dijelovi pa onda!
Dravski slažam se sa tobom!
Mogao bih još o nekim prijedlozima za neka druga mjesta okupljanja, ali neću reći ništa da se netko ne naljuti!  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Citat: dus  u Rujan 03, 2014, 08:03:57
Nisam dugo bio na forumu!sad vodim za okupljanje,zasto se ide na bajtu ,ajmo opet na dravu 2\8 km da mozemo ma dunav na pecanje da negubimo vikend pecanja,pomeni je to bolja solucija da se ljudi i napecaju malo, dunav je dunav!dosli bi ljudi iz srbije i iz daljih krajeva pa da se peca.namojte samo reći pecat ce se na dravi ,drava je :006:

U konačnici ideja odlična...no imamo 5 čamaca a 30 plus ljudi...išao bi ovaj išao bi onaj...gotovo nemoguća misija...mi svaki drugi treci vikend idemo na dunav s 5-6 čamaca i imamo uvijek neko mini okupljanje...a Drava je sve samo ne pušiona...ove godine se uvatilo više na Dravi nego na Dunavu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Rujan 03, 2014, 11:51:51
Citat: dus  u Rujan 03, 2014, 08:03:57

U konačnici ideja odlična...no imamo 5 čamaca a 30 plus ljudi...išao bi ovaj išao bi onaj...gotovo nemoguća misija...mi svaki drugi treci vikend idemo na dunav s 5-6 čamaca i imamo uvijek neko mini okupljanje...a Drava je sve samo ne pušiona...ove godine se uvatilo više na Dravi nego na Dunavu  :ok:
a u konacnici ko ce i biti sposoban za neko ozbiljno pecanje....

maverick

Dus to kaze zato sto su nam okupljanja prije bila više orjentirana ka pecanju tokom dana a nocu je bio tulum....sad je ovo puno lezernije i opustenije....bar meni...ali ako netko ima bolju ideju i voljan je da se vata organizacije  :ok:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Rujan 03, 2014, 11:58:01
Dus to kaze zato sto su nam okupljanja prije bila više orjentirana ka pecanju tokom dana a nocu je bio tulum....sad je ovo puno lezernije i opustenije....bar meni...ali ako netko ima bolju ideju i voljan je da se vata organizacije  :ok:
ja bi isto volio da za tradicionalno druzenje odemo na ušće i odpecamo, ali ovo mislim da je puno lakse trenutno organizirati na bajti a ako neko bas i pecat hoce ima di otici....pogotovo sto vodostaj i vrijeme u klincu... :thumbsup:

Kugla

Ova ležernija atmosfera što kaže susjed je daleko bolja od varijante pecanje cjeli dan a po noći tulum, ili je pecanje ili je tulum, ali to je moje mišljenje, ja sam za varijantu kako je i dogovoreno.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Miro

A ljudi, bitno je (barem je to moje skromno mišljenje) da je skup-druženje negdje kraj vode, pa da i u toj vodi ima i nešto ribe bilo bi OK.
Može se oboje ukomponirati valjda na tom mjestu susreta pa tko nosi štap-dva, uzme pivu pa ode malo sat-dva bacit, vrati se na druženje i tako...

Čemu odvajanje druženja i pecanja  :hi:

maverick

Moze se pecati tko zeli i s bajte i malo uzvodnije, nizvodnije...itd itd

zvona