Tiger Shark by Bakara

Autor Bakara, Travanj 21, 2016, 10:21:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bakara

maverick

To je najbitnije. Djabe jahte od milion kad se ne koriste
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pogledaj prvu sliku čamca koju si postavio i kako sad izgleda :ok:,tako će polako i motor doći na red a bitno je da se ti voziš i koristiš i motor i čamac i uživaš. Što dečki kažu šta će ti čamac i motor ako ćeš se ku*čiti njime pokazujući njegovu sliku iz novčanika prijateljima a on na suhom. :baba:

maverick

S čamcem je isto kao i s čunom...nijedno ne valja kad je na suhom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

ma nek je na suhom,bar mi se ne vataju alge na njemu :rofl2:,joj da me gospoja čuje bilo bi opet pašteta dijeta do nedjelje :stripii:

Bakara

A šta ću sad, moram slušati vas starije, mada alge znaju biti zajebane :D

dolar

Citat: maverick  u Svibanj 14, 2016, 20:58:24
Moji prozori su za sad ok, ali....vec jednom sam mjenjao kompletne kedere...pa ljepio nekom specijalnom masom koja je za onu stvar...i sad su ok, ali nisam zadovoljan...najvjerojatnije da cu bočne zatvoriti potpuno ali crnom plastiom da ostane vizuelno kao da ih ima i iznutra to plastificirati a prednje...cu lijepiti bez keder gume

Ima (ja ove godine prvi puta naletio u Baumaxu Zadar) silikon, specijalno za čamce i ljepljenje stakla na njima...bijeli, 100kn je tuba, ali vrijedi svaku kunu...kad zaljepi, nakon 12-24 sata osuši, drži ajme..
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

Mudri

Prika moj tu su ti samo ime prodali za toliko para,imaš wirtovu smjesu u tubi za silikon,i ljepilo i brtvilo,ljepi sve za sve a jeftinije od 100 kuna....isprobano

Bakara

Hej ljudi, kod mene nema puno novosti jer sam prosle sezone hteo svaki trenutak na vodi da provedem kako treba, a ne u radovima. Imao sam planove i za prozore, i za duseke ali sam to sve ostavio sa strane da bih video kako sam zadovoljan sa camcem i da li cu da ga zadrzavam neko duze vreme.

Posto sam vise nego zadovoljan, prvo krecem sa motorom i komandama. Nabavio sam volan i mehanizam za upravljanje, ostaje mi da nabavim sajle jer imam komandu bez sajli za menjac i gas. Ono sto je najvaznije, treba da nabavim motor!

Odlucio sam se za dvotaktni jer nemam toliko sati na vodi, a imam druge prioritetnije stvari u koje moram da ulazem novac.
Budzet, oko 500e...
Ono sto najvise dolazi u obzir po mom misljenju je Tomos 18. 
Evinrude/Johnson motori su verovatno kvalitetniji i izdrzljiviji, ali one koje sam ja cuo na vodi su mnooogo bucni. Druga stvar, mislim da u nekom rezimu kada se vozi deplasmanski i na manjem broju obrtaja, prednost po potrosnji ima Tomos.
Ono sto sam saznao na ovom forumu je da Tiger Shark moze da izglisira sa Tomosom 18 i dvojicom u camcu. Verovatno je to i pun gas.

Interesuje me li neko od vas ima tu kombinaciju, Tiger Shark i Tomos 18?
Sa pola gasa, da li mnogo "ore" vodu i da li bar uspe da dostigne nekih 10km/h? :)

Ta pitanja me trenutno muce, a ako neko ima neku bolju alternativu za motor, slusam!

maverick

Imao je retfala s tomosom..glisirao je uz fin raspored. Jedan stoji kod kabine drugi sjedne kod motora...a niz vodu mozes ici jedno 12....13...bez propinjanja....s bilo kojim motorom...kontam da bi morao i uzvodno...

Bakara

Hvala Maverick, to bi bilo super ako bi u deplasmanu imao brzinu oko 10km/h. Pa jos sa pola gasa bez velike buke, ih.. :)

maverick

Morao bih...moram vidjeti koju je elisu imao...

Bakara

Ako se ne varam, mislim da je na 18-icama defaultna elisa bila 225x250

Rap

Vjerojatno za to treba biti vrlo dobra osamnajstica

Bakara