Tiger Shark by Bakara

Autor Bakara, Travanj 21, 2016, 10:21:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bakara

Hahaha, maverick u pravu si! Pre, za 5km uzvodno stigneš da popiješ pola gajbe piva, sad jedva jedno :P

@sajzika
Nemam još taj podatak, ali imam vagu pa ću meriti :D
Za tri izlaska na vodu, sa čestim izglisiravanjem i zaustavljanjem zbog podešavanja, otišlo je 2L. Nisam se dugo vozio, ali mislim da ne sme ići preko 8L, a nadam se da je oko 7 ;)

šajzika

Super ako je tako malo. :hi:

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

maverick

Bakara, šajzika je izginio s takvim motorom i potrošnjom... :stripii: mada on nema mjere..i koliko je se on zelio vozati puno bi mu trosio i plinski upaljač  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

:icon_biggrin:
A Šajzika, ti si imao orašje sa tom 15-icom ako se dobro sećam? Koliko je tebi trošio na sat? 

maverick

Ne mozes to pitati..on je to drzao u ful gasu non stop..inace je jako njezan ali ne znam sta mu je tad bilo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

pajdo77

Ma ne može trošit više od sedam i pol da si pita,jedino ak je još neko crijevo probušeno.

šajzika

:stripii:
Najvise stani kreni . ubilo ga paljenje. Ja sam si ladno 10 racunao.
Sada odem s hondon 20 s 10l i jos mi ostane malo. S djoniem potrosio cca 30l mjesavine

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: pajdo77  u Travanj 10, 2017, 15:05:58
Ma ne može trošit više od sedam i pol da si pita,jedino ak je još neko crijevo probušeno.
Maximum sto sam potrosio za 25km 18litara :stripii:
S losim svecicama
Audentes fortuna iuvat

Bakara

:eek:
Videcemo sta ce moja masina da kaze, sve ispod 8 je odlicno!  ;D

šajzika

I druže , kako si zadovoljan s motorom , jesi mjerio potrosnju ?
Audentes fortuna iuvat

Bakara

Zadovoljan sam skroz! Mada sam mislio da ću imati veću brzinu. Uzvodno idem prosečno oko 17kmh kad sam sam, to mi nije baš drago ali dobro. Poslednja tura mešovite vožnje, prešao oko 15km, potrošio oko 5L, tako da mislim da je tu sve ok ;)
Elektrode na svećicama suve, i smeđe boje posle te vožnje. Malo teže upali prvo paljenje ako odstoji 5-6 dana, ali posle će na svako potezanje upaliti iz prve. To je to za sad :)

šajzika

Super da si zadovoljan.
To je ta potrosnja, s tim da ja po pecanju lupim cca 60 km mal i vise( volem da se vozikam :stripii: ) tak da s djoniem kad je benzin bio skup ode 30 eura s uljem.
2pecanja mjesecno i nema te nigdje

Sracunao sam, jedna godina djonia 350 eur na gorivo samo za pecanje. Jos je bilo troskova oko kupanja s obitelji ali to nisam pratio
Audentes fortuna iuvat

Bakara

Auu, ti si baš prelazio puno. Kakve su bile tvoje brzine sa tim motorom? Jel on na Orašju bio?

šajzika

U rjetkim trenutcima kad je orasje bilo cisto , isao sam 40 niz i 30 uz vodu.
S algama do 10km manje a kad sjedne cjela obitelj i alge porazavajuce lose zbog sirine orasja tj. usko pa "propadne" u vodu
Cca 350kg nas u orasju, mislim da ti sve jasno
Audentes fortuna iuvat