Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šime

Moj lega nisi mi nimalo jasan , da si malo češće na vodi (Dunavu ) znao bi što znači taj lik.

dravski pecaros

šime ako treba ljudi samo zovi..ja sam za akcije pa makar i radikalne i mimo zakone...

Greys

Šime, krivo si shvatio, hoću reć da je taj lik već svima do....i, ali što napraviti

šime

Greys sve ok krivo sam shvatio ,ali samo sam htio naglasiti to da mi moramo nešto poduzeti,jer činjenica da ovoj "močvari" mjerodavni nerade ništa,a spletkaroši to koriste i tamane sve živo na vodi.Od ponedjeljka (kada prođe ovaj kijamet)idem u neke novinske agencije i jednu TV kuću(dogovori) pa neka se malo zabave  i vrlo rado bih da to objave pa ćemo vidjeti.

rj

Citat: šime  u Ožujak 14, 2013, 22:27:09
Dečki,evo opet ispada da samo kukam ,ali ne mogu da ovo ne napišem : Predsjednik sam motonautičkog kluba u Nemetinu i danas predveče su me zvali da je vjetar otkinuo sajlu sa čamcima i nas nekoliko se uputilotamo,mrak ubrzo pao,snijeg i vjetar bubaju nemožeš oči otvoriti i taman da zdimimo sa tog kijameta kad ono čamac uz Baranjsku obalu negdje na pola gasa šiba uzvodno sačekali smo da dođe na svjetla "kolektora" kad ono Pero Šarić po tome kijametu radi .Ma možete misliti gdje je bio i šta je radio i to kad je lovostaj.Ma puna mi kapa i njega i takovih radnji sutra idem na sva zvona sa svim dokumentima ,odnijeti ču bilo kojoj stranci i novinarima pa neka se zna , e sada je dosta.

šime nebi da ispadne da branim peru ...međutim argumenti su ti 0.....NULA...šta je čovjek radio ??? odakle se vraćao ...dali je samo pokupio alate pred nevreme i porast ...možda je već bio dva dana na vodi pa se vraća kući ????? od PRETPOSTAVKI  nemaš ništa ...dakle jedino rješenje je ...
kad ga sretneš u krivolovu ..zovi policiju ...nek naprave zapisnik i ti svjedoći na sudu ...osudit nekog što se vozi ćamcem nemožeš ...polako je vozio vjerojatno zbog snjega i vjetra
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Jožef1

rj- u pravu si ali samo djelimično. A što misliš kako šarić nije čuo za vremenske (ne)prilike?, moguće je to htio iskoristiti. Koja bi se budala vozikao u čamcu u takovom nevremenu jedino nekomu pomoć ili...., putite maštu na volju!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

gegs

Citat: rj  u Ožujak 15, 2013, 09:18:39
šime nebi da ispadne da branim peru ...međutim argumenti su ti 0.....NULA...šta je čovjek radio ??? odakle se vraćao ...dali je samo pokupio alate pred nevreme i porast ...možda je već bio dva dana na vodi pa se vraća kući ????? od PRETPOSTAVKI  nemaš ništa ...dakle jedino rješenje je ...
kad ga sretneš u krivolovu ..zovi policiju ...nek naprave zapisnik i ti svjedoći na sudu ...osudit nekog što se vozi ćamcem nemožeš ...polako je vozio vjerojatno zbog snjega i vjetra

egzaktno!  :icon_thumleft:

Darko

pridružujem se čestitkama  :icon_thumright: , jel se zna koga su uhvatili
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Još se ne zna, ali radimo na tom da dobijemo informaciju  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Retfalački mačak

Znaju se imena. Istraga je navodno u tijeku. Biti će interesantno pratiti konačni rezultat.

dravski pecaros

samo jel iz bilja koji lik..smenom radi jedan pa mozda njega uvatili dao bog... :blob6:

maverick

Uhvacena je poznata aljmaska trojka, koji su poznati za rad s strujom...oni koji su na dunavu znaju o kome se radi...zeleni camac honda mislim 20 ks...iznimno mi je drago jer ovo im je finalni prekrsaj i nakon ovog bice podugo udaljeni iz bizmisa  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hvala Bogu, jedna doza smeća manje