Low budget jig stapovi

Autor šajzika, Listopad 04, 2016, 04:50:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kockar

Za Savage Gear MPP Spin potvrdjujem da su odlicni i 120 i 170 gramac.

Neko je ranije spomenuo Okuma Octanu, ja bih svakako dodao i njenog naslednika Okuma CX Spin, pogotovo model 8'6'' 15-45 grama, koji kod nas kosta malo preko 70 eura.

Sampion je svakako Okuma Celillo Spin 2,7 30-80gr, izuzetan stap za smesne novce 40 eura!!!

http://www.varalicar.com/tekstovi/test-okuma-celilo-spin/

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

rsimon4

Kako se ponasa ta Ocuma sa glavama 20-30gr?
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

užas1

Savršeno sa tom težinom osetiš svaki kontakt :hi:

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

miki9

Može li netko tu okumu usporediti sa MPP kolko je težak,i imali je uopće negdje u HR.

yopatami1

Taman sam pokupovao najskuplje štapove, a sad moram i ove jeftine.
Ej, živote smrdibubo!

stipa

Vidio sam na varalicaru opis stapa i zainteresirao se, i kad sam bio u novom sadu u carpologiji s legom prvo kupio on a nakon dva tjedna i ja .po meni stap je za glave od 15-50gr .moze i vobler ali veci.moja zamjerka je na halteru jer mi nije jasno sto ga okrenu naopako i dosta stne vodilice sto bi moglo stvarati probleme ko lovi po minusu.ja cu halter vjerojatno okretati .stap se isplati kupiti i probati jer za 300 kuna tesko moze bolje.stap je tezak 222grama

dravski pecaros

Citat: miki9  u Listopad 20, 2016, 15:13:05
Može li netko tu okumu usporediti sa MPP kolko je težak,i imali je uopće negdje u HR.

mossi

Citat: stipa  u Listopad 20, 2016, 20:08:09
Vidio sam na varalicaru opis stapa i zainteresirao se, i kad sam bio u novom sadu u carpologiji s legom prvo kupio on a nakon dva tjedna i ja .po meni stap je za glave od 15-50gr .moze i vobler ali veci.moja zamjerka je na halteru jer mi nije jasno sto ga okrenu naopako i dosta stne vodilice sto bi moglo stvarati probleme ko lovi po minusu.ja cu halter vjerojatno okretati .stap se isplati kupiti i probati jer za 300 kuna tesko moze bolje.stap je tezak 222grama

Pričaš o MPP 170 ?

stipa

Okuma celilo.mpp samo na suho sve modele sam tresao na suho, po meni izmedju 120g i 170g

miki9

Inače bih uzeo mpp 120 ali mi ne odgovara široko gornje pluto odnosno eva jer štap držim za gornje pluto i prst na blank.Otkad sam počeo ovako držati preporodio sam se, bolji balans i puno bolje sve osjetim. Nije puno 300 kn ali kupujem ga na neviđeno pa me još zanima dužina rukohvata, na slikama se čini kao na mpp otprilike i dal je baš kruta motka ili ne. Zna li netko ima li ga gdje u HR

milan-so

Sasvim je moguće da ga nema u HR , odnosno da ga nema van Srbije. Ako sam dobro razumeo vlasnika Carpologije u razgovoru neki dan ... taj štap je radjen po njihovoj narudžbi ... dakle, moguće da ga ima i van Srbije ali ne u ovoj dužini, gramaži itd ...
Inače, nas 5-6 iz Sombora smo ga uzeli na slepo još dok nije ni stigao prvi kontigent početkom godine. Ono što znam da ga niko još nije prodao i da se niko nije razočarao.
Pošto imam previše kompleta  :uf: Okuma Celilo s' vremena na vreme dodje na red ... ali evo ... prošli vikend sam dobar deo dana radio sa njom i radio opušteno sa 15 gr glavama u kontratokovima i osetio sve što treba da osetim  a onda se pomerio i prešao na glave erie  od 56 gr i šedove 12+cm ... Odlična detekcija. Ako bih morao da se ograničim rekao bih 25-45 gr SAVRŠENO. Imam i skupljih i "boljih" štapova ali za 40 € brutalno dobar štap !

šajzika

Kao da govorite o mom bushwhackeru 30 80 samo u jettinijoj varijanti.
Jel neko uporedio ta dva?
Audentes fortuna iuvat

walpy

Ja imam MPP 50 i 120 gr i nemam nikakvih primjedbi. Štapovi za svaku pohvalu.
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.