Low budget jig stapovi

Autor šajzika, Listopad 04, 2016, 04:50:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

kolega kupio ovaj štap danas sam ga  malo isprobaa štap je stvarno super za lagane varalice glave 3-12 grama ,vobleri 5-11 cm

Savage Gear Black Savage Spin 231Cm 9-32G

platio ga u zagrebu na sniženju 430 kuna

šajzika

Potaknut ulovom lijepog soma od 12kg, primjetio sam da je kolega ulov ostvario na  Okuma Chilli 15 - 60.
Kako kaze da je zadovoljan s istim i da je "zavrsio posao" a nije skup.

Jel imate kakve info malo da ozivimo temu ?
Audentes fortuna iuvat

milan-so

Ako ti išta znači, taj chilli je Gamakatsu Akilas u Okuminoj verziji ...
Ima ga i formax pod nekim ,recimo , visage spin imenom ...
U svakom slučaju "kopija" Akilasa, što nikako me znači ništa loše ...

dravski pecaros

Koliko ja pratim chili okuma je rađen za carpaligiju i nije isti što formax visage

O okuma  chili ima na vukovima puno pisano  :occasion14:

milan-so

Ima ga i formax, moguće ne pod visage imenom ali ga ima ...

SMT

Danas gledam i razmisljam ozbiljno da sebe pocastim ovim stapom… Nisam doneo konacnu odluku ali sve je moguce…

Ne znam sta ce mi ali bih se malo poigrao sa njim.. i da ne bude samo floskula, da pribor ne lovi ribu… Mozda i uspem u svojoj nameri, samo da se sa glavom dogovorim ( tezi deo)…

50€ cu nekako namaci… malo je jeftiniji od daiwa tournament strune… Tezak 145g na 240cm… TB 20-60g, cini mi se.  Karike kao da sam ih ja pravio ali ne smeta… Niti je komentar na mestu kada se uzme u obzir cena stapa… Blank mi deluje kao da bih i ja mogao ribu upecati sa njim, tj deluje skroz ok… Batinast za dzig…

Ne mogu reci da je to nesto, vauuuuu… Ali sam pod pozitivnim utiskom, sta moze da se kupi za 50€….

Eto, mozda…  ne mogu do zetrixa, pa nista nije nemoguce… Mozda rasprodamo GL, nikad se ne zna… Da napravimo pravi laznjak, jbt :stripii: :hi:

miha

kratak barem da je 2.52 - 2.55 .... :ok:

SMT

Nije kratak…

Ima i na 260 i na 270… mozda i jos nekih duzina… Cini mi se da je cena ista, tako da izbor za svakoga ima…

No

Citat: SMT  u Siječanj 04, 2022, 12:17:07
Danas gledam i razmisljam ozbiljno da sebe pocastim ovim stapom… Nisam doneo konacnu odluku ali sve je moguce…

Ne znam sta ce mi ali bih se malo poigrao sa njim.. i da ne bude samo floskula, da pribor ne lovi ribu… Mozda i uspem u svojoj nameri, samo da se sa glavom dogovorim ( tezi deo)…

50€ cu nekako namaci… malo je jeftiniji od daiwa tournament strune… Tezak 145g na 240cm… TB 20-60g, cini mi se.  Karike kao da sam ih ja pravio ali ne smeta… Niti je komentar na mestu kada se uzme u obzir cena stapa… Blank mi deluje kao da bih i ja mogao ribu upecati sa njim, tj deluje skroz ok… Batinast za dzig…

Ne mogu reci da je to nesto, vauuuuu… Ali sam pod pozitivnim utiskom, sta moze da se kupi za 50€….

Eto, mozda…  ne mogu do zetrixa, pa nista nije nemoguce… Mozda rasprodamo GL, nikad se ne zna… Da napravimo pravi laznjak, jbt :stripii: :hi:

:hi:

Ljudi nemojte mu vjerovati, to je  finta.

"Misli na druge- kupi sebi walker spin"

Ovo je očita teorija zavjere, uz pomoć CIA-e, KGB-a i ostalih begova
Ako mu budete vjerovali, završit će te za sto god. na odijelu  liječenih varaličara   :stripii: :stripii:

Zato pamet u glavu i pogled prema Japanu    :eek:

"Misli na sebe-kupi si GL"   :ok:

Što sam mogo ja sam vam pomogo, na vama je da zatražite da vam više ne pomažem  :stripii:  :stripii:

miha

na ovim našim područijima ( regionu ) samo su dva štapa ostavila trag iza sebe .... 1. )... " samo jedan lovi sam " i 2.)... " čije se ime ne spominje " L.B. ... ( jel budeš istjeran sa foruma ) :stripii: tako da ovom novom uratku rusko -japanskom treba dati još vremena za dokazivanje ... :stripii: ....ima još štapova sigurno al nekako ova dva najbolje ZVONE ... :stripii:

SMT

Ja sam hteo onog Suzukija nametnuti, nije išlo… Te, to je motor, nije stap… Nije za dzig, nije za ovo, ono… jbt, mislim se šta bi bilo da je bio za nesto :hi:

Posle GL ali to tek izaziva tektonske poremećaje, mada sam  sebi izgledao polu realan u onim malo ozbiljnijim postovima… Ni to ne ide…I onaj od 500€ svima košta 1000€, čisto da se zaokruži cifra :stripii: :hi:

Sad se ne veruje za Visage… Pa šta vi hocete :stripii: :stripii: :stripii:

P.S… dajte i meni taj sto lovi sam, da se ne mucim :hi:

No

:uf:

Maloprije bio Walker spin, sad već Visage i još napiše - šta mi hoćemo?? 

Hoćemo GL za 50 eura   :stripii: :stripii: :stripii:

smudjoslav

Bar malo da se uozbiljimo...
Taj stap sa slike podseca na SG Bushwacker i moguce je da je to taj blank ..Svojevremeno sam imao a imam ga i sada samo slomljenog(drugaru sam ga pozajmio i nekako je panj bio dobra riba pa je nastradao...ako nekom treba moze ga dobiti)
Bio je 10-30 , odlican stap za te novce...Lagan , staklast(zvonkast ili kako vec ko voli)...odlicno se pokazao sa glavama do 20- i neki gram...
Cak sam i upecao neku ribu na njega sto je za babuskara znak da je stap pravi izbor ... :icon_thumright:
...Da dodam da sam imao i 240 15-50...Stap sa koga spadne svaka druga riba i 258 20-60 koji je otprilike kao kad okrenes motiku naopačke(slican CD-u 15-50) ...
Ovo je naravno subjektivni osecaj jednog babuskara i ne treba ga uzimati za ozbiljno...

SMT

Citat: No  u Siječanj 04, 2022, 13:50:48
:uf:

Maloprije bio Walker spin, sad već Visage i još napiše - šta mi hoćemo?? 

Hoćemo GL za 50 eura   :stripii: :stripii: :stripii:

A jbg…

I ti sve vidiš… :stripii:

Bila su oba u radnji… Pa su mi rekli da počnem sa ovim, pa polako dalje…

pajdo77

Imam ja bušvakera15-50, Peper sa foruma ga raskitio pa ponovo sastavio da nije za prepoznati. Mali radi posao meni u rasponu 15-30 bez prigovora. Doduše ja nisam zahtjevan nit stručan da uspoređujem pribor al na Dravi meni bolje ne treba.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk