mahseer - mašer (novo korito)

Autor nele01, Studeni 14, 2016, 15:55:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Da ja okacim malo veće slike Mr Ticinog mashera…

Biće i JP izgleda…

Tićo

Stvarno dobro izgleda, nije što je moj ali su ga stvarno dobro napravili😀😀

pajdo77

Lijepo to izgleda odakle god ga čovjek pogleda. Kao netko tko baš nije u tim vodama zanima me koji raspon snage motora proizvođač preporučuje? Nije to baš 120 kila,ima njega kako mi se čini.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Tićo

Citat: pajdo77  u Studeni 24, 2022, 19:20:04
Lijepo to izgleda odakle god ga čovjek pogleda. Kao netko tko baš nije u tim vodama zanima me koji raspon snage motora proizvođač preporučuje? Nije to baš 120 kila,ima njega kako mi se čini.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk
od nekih 30 ks, pa do 60-70ks mislim da je ok. Proizvođač preporučuje max 44kw.

SMT

Gazda zadovoljan… malo unutrašnjosti… rezervoar i akumulator, napred…

maverick

Vidi mu se na osmijehu da je zadovoljan  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Resavac

Da, osmeh govori više od reči, osmeh čoveka koji je ostvario svoje snove. Baš lepo izgleda.
Poradili ste malo na balansu čamca. :notworthy: , ali ne kapiram sa slika gde ste tačno smestili rezervoar i akumulator? Šta će se okačiti pozadi?

maverick

Mislim da ce Tico i motor biti sasvim solidna kontra akumulatoru i rezervoaru  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Resavac

maverick

Najljepsi period jednog nautičara :thumbsup:

Resavac

Daleko sam ja od nautičara, ali se trudim da od proleća postanem perspektivan početnik :laughing7:

maverick

Danas je tanka linija izmedju nauticara i pecaroša...prije je bio drveni čikl...lama...germina...oni spretniji imali su i mušičarac...danas sva ta vrijednost stane u jednu rolu...tako da...tanka je linija  :uf:

Resavac

Da sam pre dvadeset godina imao običan alaski čun i tomosaki 4 sve bi se petama tukao i skakao od sreće :baba:  Prvi štap sportex karp 3,30 m, sigma supra 40 i silstar xl fluo, kutija glava i pun džep istih varki i mogao sam da bacam ceo dan. Bitana je volja :hello2:  :hello2:

SMT

Ako bi nekad bilo.., Ako... :stripii:  :hi: ima vremena do proleća...

Samo da boju najavim... Varijanta kao Ticin, tj go...

ossa

Previše mi je pandurski ali je lepo sređen.  :BangHead:
Naidju krize, drukcije grize...