Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Izmislio sam sebi da je kiša danas, visok vodostaj ili ne znam šta...

Evo me sa cerkom na sladoledu... I ok...

Gde ovaj život ide, ljudi se sudaraju, guraju mi laktove u zube, kučici vrište oko nas,  ova svetla tuku u glavu... Ja se ne znam ni ponašati prikladno :stripii:... Kao da sam iz šume pobegao... :stripii:

I onda me pitaju, šta ću toliko na Dunavu...

pajdo77

Otupio na civilizaciju  :stripii:. Dobro je otići tako nekada u tu gradsku vrevu,onda čovjek više cijeni mir i tišinu na vodi a i čovjek kada ode među ljude ima izgleda da ne zaboravi pričati  :rofl2:

Sg.Pepper

Danas je 65ti dan kako nisam bio na pecanju! Nije da brojim, samo kazem....
dec d vej aj lajk it....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Nisam bio, a kada ću opet ne zna se..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Rap

Citat: SMT  u Listopad 24, 2020, 17:10:22
Izmislio sam sebi da je kiša danas, visok vodostaj ili ne znam šta...

Evo me sa cerkom na sladoledu... I ok...

Gde ovaj život ide, ljudi se sudaraju, guraju mi laktove u zube, kučici vrište oko nas,  ova svetla tuku u glavu... Ja se ne znam ni ponašati prikladno :stripii:... Kao da sam iz šume pobegao... :stripii:

I onda me pitaju, šta ću toliko na Dunavu...

Da ides u normalnu slasticarnicu ne bi ti se ovo desilo

alex7777

Nisam bio na pecanju vec 15 mozda i 20 dana  znaci katastrofa  :pirate: al za par dana krecem punom parom  :oussama-bin-laden:

Mornar Popaj

Na vodi nisam bio 55 dana, a kako mi se čini neću još toliko. Al nema veze, doći će i taj dan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

:hi:

Nisam bio od crnog petka   :ok:

maverick

Nisam bio...evo vec cetvrti sat teče...lagano me hvata nervoza...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: alex7777  u Studeni 28, 2020, 00:15:44
Nisam bio na pecanju vec 15 mozda i 20 dana  znaci katastrofa  :pirate: al za par dana krecem punom parom  :oussama-bin-laden:
I ti imas Covid ili sta?Ne pisi takve stvari nama zatvorenima

nekinho

Citat: maverick  u Studeni 29, 2020, 21:17:05
Nisam bio...evo vec cetvrti sat teče...lagano me hvata nervoza...
Ovo je pišanje po nama koji moramo biti zatvoreni. Neka neka vratit će se rode, pamtimo pa vratimo  :takoje:

maverick

To je bio motivacijski post....brzo ces na vodu.... :thumbsup:

alex7777

Citat: Rap  u Studeni 30, 2020, 15:14:28
Citat: alex7777  u Studeni 28, 2020, 00:15:44
I ti imas Covid ili sta?Ne pisi takve stvari nama zatvorenima
Pajta svi me rastezu natezu i redom nikako da se maknem od svih mirodija al rekao sam da dajem OTKAZ u radioni za narednih dva tri dana , NEMA VISE , a nema ni mene ode ja malo se zabavljat propustio sam skoro debelih 2 mjeseca+- hebo to vise  :pirate: :whip2:

mossi

Ko još ne ide danas na pecanje?

Vreme je divno!
Nije toliko ladno, ali kombinacija vetra i kišice..

Svim hrabrima i sa dobrom garderobom.. bistro!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk