Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 20 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

U pravu si, nema pomoći i treba biti optimista. Vjerovatno smo skrenuli i prije, ali sa teme sigurno. Šarani grizu sramežljivo, smuđevi imaju imunitet, ako je netko toliko hrabar nek se pohvali kakvom drugom ribicom. :sha: :eek: :tongue1:

No

No

Debeli šef

pogledao sam gruntovčane ponovo, cijelu seriju za dva dana.
baš ništa se od onda (50 godina) nije promjenilo. iste priče. ista sranja. :eek: :eek: :eek:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

nekinho

majstor

Ima i solidan pojas oko struka, da ne potone.  :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Neznam u koju temu ovo napisati pa ajd ovdije: jucer skinem katalog od profi blinker za 2015/2016god i prva starnica kataloga je doslovno pljuvanje po japancima, u stilu kako ne treba kupovati japansko jel oni ubijaju kitove, potjeraju hrpu delfina u zaljev pa ih ubajuju kojekavim palicama, da su povadili skoro svu ribu iz mora pa sa obale nevrijedi pecati (kao on je htio ici pa su ga odgovorili) dolaze kontejneri pribora iz kine pa se prodaje pod jansko, ako kupujete pribor paziti otdkud dolazi je je oko fukushime sve ozraceno (daichii udice itd). Uglavno svodi se na to da kupujte njemacko mi cuvamo prirodu i puno smo humaniji od japanaca!
Nikad u zivotu nisam vidio nesto gluplje i jadnije! Mislim svima je jasno da japanci prednjace sto se tice pribora trenutno i da nisu bas najhumaniji u odnosu sa ribama iz mora ali ovako sta pisati nema smisla! Jednostvano jadno!
dec d vej aj lajk it....

majstor

Zločesti Japanci. Em ubijaju ribe, em nama prodaju pribor.  :stripii: :stripii:

nele01

Vidim ja ovi sa japanskim priborom nesto svetlucaju u mrklom mraku. Ali lek je jednostavan: :flasica:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Bog čuva djecu, pijance i budale, ovaj ispunjava dva kriterija. :stripii:

mamijo

Citat: maverick  u Ožujak 06, 2017, 20:53:00

- Dragi, evo vec tri meseca smo zajedno, mislim da je vreme da upoznam tvoju porodicu!
- Ah ... danas ne moze, zena mi je na poslu, a deca su u shkoli ...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%