AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Da se nadovežem na post od Jovice. U patosu je 140, a budući je duplo dno, ispada 146-7 na mjestu gdje ''stojimo''. Širina jest 190cm. Težina tu nekako, da. Što se tiče V dna, i tabanaša, to je stvar ukusa. Za Dunav, i moje potrebe, krajnja brzina mi nije uopće bitna. Imam neku ''želju'' koju sam uvjeren da ću imati gledajući kmh, ali realno najviše koju ću  koristiti, dakle kruz brzina, to će biti sigurno pogođeno.

Bukse, kao i čamac krojen je sa puno razmišljanja, i svaka buksa ima svoje zbog čega je napravljena. Prostora za mene dovoljno.

Konzola, stvar ukusa, no upoređujući ih sa stankovićevima, ovo je itekakva aerodinamika i estetika, ruku na srce, nemoram kačiti slike od njegovih čamaca, točnije ''konzola''.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Meni je onako...sve pogodjeno taman... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: jovicabor30  u Svibanj 09, 2017, 19:37:05
:hi: camac je odlican i na Dravi i Dunavu takav nama nitko i sad si prava faca, vozis mecku s klase na vodi. Pozdrav.  :hi:

Ako je ovaj S onda je Bornin AMG ;)

ljuska

čamac je super a tako je to sa samo gradnjom svi mi imamo neku svoju viziju bar ćemo te lakše prepoznat na vodi ali teško ćemo te uhvatit :stripii:

Mudri

Svaka čast majstoru,a što se tiče rasporeda i veličine buksi nemojte davati primjedbe bez veze,svako radi kako njemu treba i misli da je najbolje iskorišten prostor,a i uspoređivat ove varove i neke druge,neću da spominjem imena,ali ovo je vrh i kvalitetan majstor i kvalitetan aparat,a ne da se varovi bruse nakon varenja....sretno grejsika i da se vidimo na dunavu kad počne sezona....nemoj samo da radiš ceradu ko Borna  :stripii:

maverick

Citat: Rap  u Svibanj 09, 2017, 20:47:20
Citat: jovicabor30  u Svibanj 09, 2017, 19:37:05
:hi: camac je odlican i na Dravi i Dunavu takav nama nitko i sad si prava faca, vozis mecku s klase na vodi. Pozdrav.  :hi:

Ako je ovaj S onda je Bornin AMG ;)

Očito su prošla vremena kad smo samo vikali bravo..super..odlično i tako to... :stripii: Mislim da je zločesto uporediti ovaj čamac s bilo kojim Stankovićevim čamcem....necu sad spominjati kvalitetu od Brumara ili ALU-bel.....Ovo je čisto opaska na S i AMG...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Mislio sam na estetiku a ne na kvalitet varova!

mossi

Kvalitet varova se teško može proceniti vizuelno, estetika može.
Brodski varovi su ružni do bola, ali prodiru duboko u metal i posle se bruse.

Bez obzira na opasku o varovima, mislim da je čamac uradjen vrhunski i da su varovi odlični.
Znam da se čelik peskari, a nisam znao da se peskari i aluminijum.
Ja sam mog ošmirglao/matirao (jeftinija ali ipak manuelna i teža opcija, ali samo taban tj podlogu za prajmer antialgina) .
Posle ide odmašćivač pa prajmer pa farbanje.

Greys jedva čekam da te sretnem na vodi.

Gde ćeš držati ovu lepoticu? Ili prikolica?

mossi

Da i koji antialgin ide ako ne ide na prikolicu, ako ide na prikolicu, to sranje ti i ne treba!  :no: :ok:

Dr.Motte

Mali savjet.. kolega mi je pjeskario al čamac prije farbanja i rekao je nikada više ni u snu. Inače boja automobile pa se razumije pripremu za bojanje.
Cijeli čamac je kasnije hrapav i da bi izgledao kako treba morat će ga brusiti da al bude ravan kako se nebi vidjela hrapavost.
Još jedna negativna strana je što je cijeli čamac prepun pijeska koji ne želi van i uvijek ga nekako još ostane po ćoškovima..

Ako ti pjeskarenje nije nužno, samo matiraj malo čamac brusnom spužvom da wash primer bolje uhvati i to je sasvim dovoljno. Mi smo svoj čamac tako radili i nije se ogulila boja apsolutno nigdje. U to ne računam mjesta gdje je zaderan.

pozz

miha

miha

došao je i taj dan ...čamac je u garaži ....:)

šajzika

Jos da si ga ljepse malo poslikao :stripii: :hi:
Audentes fortuna iuvat

im84

To sam i ja rekao. Bit će slika pravih  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

ljuska

Citat: Greys  u Svibanj 13, 2017, 12:53:57
To sam i ja rekao. Bit će slika pravih  :stripii:

kad prođe mamurluk od sreće i  :pije: