Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Je da ima očnjake i rep, ali ne zove se vrag nego smuđ.  :stripii:
Mora se malo   

dravski pecaros

ovo je ludnica u 18 h očistim snijeg sad izađem već napadao 4-5 cm  :director:

maverick

Do sutra popodne bi trebalo prestati...a čišćenje je fina tjelovježba i ne treba ju izbjegavati pogotovo kad je vrijeme kolinja i kad jedemo nesto više nego inače  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

joker

Citat: maverick  u Prosinac 14, 2018, 21:30:05
Do sutra popodne bi trebalo prestati...a čišćenje je fina tjelovježba i ne treba ju izbjegavati pogotovo kad je vrijeme kolinja i kad jedemo nesto više nego inače  :ok:
Samo nek se jedino paze srcani bolesnici.za njih bas i nije odbacivanje snijega
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Hebo sliku svoju pa taj jos pada. Tko ce camac nac? I ovako se tepem po tom kamenju dok dodjem do njega,,samo mi fali da se polomim trapajuci po toj obali

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Ustaj pajdo....danas se nece sam sjebati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa ja se vec nalopato dok su pojedinci u pidzamama il maltretiraju ljepse polovice za jutarnji blud i nemoral. Jos otisao do punice,tamo ocistio,reko bolje da ja to maknem nego da se ona osklizne,shebe kuk pa da ja poslije kukam kad mi se uvali na njegu. Kuca do nje,takodjer starija zena pa vec kad sam tamo odlopato i pred njenom kucom. Uglavnom interesantno a tek svanulo

maverick

pajdo77

Pa hoće li skoro popustiti ova zimkulja? Danima nikako u čestit plus. Danas mi netko lupa po prozoru,pogledam kad ono Sid iz Ledenog Doba cvokoće ko štenac. Mi stalno najhladniji ovih dana. Nisam zadovoljan

maverick

Za vikend idu temperature u plus tokom cijelog dana...

pajdo77

Riječi ti se pozlatile.

maverick

zvona

Harley

Living your dreams, do not dream the life