fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Citat: Kugla  u Siječanj 03, 2020, 14:59:06
Danas po drugi puta kuhao fiš u novom AMC posuđu, kuhanje 3 minute ludilo još par finesa doraditi i bolje nego u kotliću a ovo kako se skuha za 3 minute ludilo  :ok: Susjed ovo tebi treba, ti se zdravo hraniš i živiš, sa ovim nema zdravije prehrane  :ok:

Fiš za tri minute  :sha:
Kugla
Daj nam opiši te tri minute
Daj i nešto više o tom posuđu, u čemu je štos?

ps

Mosi AMC nije novotarija, ja ga imam 20 godina, No, to je suđe s kojim kuhaš ili pečeš bez masnoća ili s minimalnim dodavanjem.Priprema jela je bar 3x brža, reklamira se kao suđe za dug i zdrav život.U mojoj obitelji nitko nije debel, sad jel zbog AMC ili nečega drugog, ne znam.Sve je super osim cijene, atmosfera, odnosno mini štednjak je najskuplja, ja sam negdje oko 2000-te dao oko 3000 maraka.

pajdo77

Hebo ti fiš na štednjaku i to još za tri minute. Nek ga jede tko mora  :baba:

No

:hi:
Hvala PS, nekako mi ludo zvuči fiš za tri minute   :stripii:  kao da vrijeđam fiš
Nešto sam skeptičan kao  Mossi i Pajdo
Bit će da smo ostarili   :uf:

rj

Citat: Kugla  u Siječanj 03, 2020, 14:59:06
Danas po drugi puta kuhao fiš u novom AMC posuđu, kuhanje 3 minute ludilo još par finesa doraditi i bolje nego u kotliću a ovo kako se skuha za 3 minute ludilo  :ok: Susjed ovo tebi treba, ti se zdravo hraniš i živiš, sa ovim nema zdravije prehrane  :ok:

ovdi jedino dobro izgleda tjesto  :eek:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

jedan gospodin je rekao kad je žena napravila prezentaciju kuči za to posuđe ...i baš mislim da su se odlučili za kuhanje fiša....kaže prezenterica gotovo za 15 minuta ....kaže gospodin 15 min ...ženo ovo suđe nejde u našu kuču... jebo fiš ako ne mogu popit litru vina dok kuham .... :stripii: :clap2:

Kugla

I ja sam bio skeptičan, ali kad sam isprobao ne samo fiš već puno drugih jela vjerujte jako jako dobro, a za kupiti pa ima kod mene samo dogovorimo party i sve riješeno, ništa Vas ne obavezuje na kupnju pojedemo popijemo i svako na svoju stranu. A što se tiče popiti litru vina, pa pijem poslije jela pa bude i više od litre  :ok:

Kugla

Vid starog lisca RJ kako se smije, vjeruj možda fotka nije ispala najbolje ali sve ostalo vrh, evo još jedna fotka sin jeo malo kasnije

Kugla

Citat: ps  u Siječanj 03, 2020, 17:12:17
Mosi AMC nije novotarija, ja ga imam 20 godina, No, to je suđe s kojim kuhaš ili pečeš bez masnoća ili s minimalnim dodavanjem.Priprema jela je bar 3x brža, reklamira se kao suđe za dug i zdrav život.U mojoj obitelji nitko nije debel, sad jel zbog AMC ili nečega drugog, ne znam.Sve je super osim cijene, atmosfera, odnosno mini štednjak je najskuplja, ja sam negdje oko 2000-te dao oko 3000 maraka.
Ps prijatelju i imaš ga još i dan danas i sve radi zar ne, i sve stoji da košta košta, ali koliko košta sve ostalo, a ovo traje i u pravu si zdrava hrana, skuham nekoliko vrsta povrća i voća u istoj posudi za 3 min i ni jedan nije promijenila ni boju ni veličinu, a ni jedan od druge nije preuzela misris svaka ima svoj okus i miris

maverick

Ja o kuhanju bas znam slabo...obično se žene u kuci bave s tim...a ja vani...rostilj...prasići i janjici...eventualno talandara...
Što se tiče posudja u to se jos manje kontam ali za fish i slične prezentacije di se jede sam uvijek otvoren  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bitno da imaš volje papati, dogovoriti ćemo nešto  :ok:

kawasaki

Ali kako tri minute?
Prave tri min ili iluzija?  :sha:
Brzi od Bolena.

Kugla

Prave tri minute, sa tim da zagrijavanje same posude do temperature kuhanja traje također cca 3-4 minute
Ako želiš dogovoriti ćemo se napraviti jedan party kod tebe bez ikakvih obaveza i sve ćeš vidjeti  :ok:

kawasaki

Kugla koliko treba da se skuha fis?
:sha:
3-4 min ili koliko tocno?
Brzi od Bolena.

nele01

Meni nekako lepse ovako, boca vina, gotova riba.