Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ajde ajde dalje... Znao sam da ste prava adresa... Poliranje? Kako? Sami? Koja pasta?

maverick

Slijedeci put te zovemo na rostilj i na poliranje...sve ces nauciti...prvo ide...kako da pojedes dvije kg mesa...pa onda ostalo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

hempel , pasta za poliranje , poslije nje vosak
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

Platicu ja roštilj, samo da ne zuljam :stripii:

Batica

Crne strafte od obuce, odlicno skida medicinski benzin ili obican.
Opere i izbeli za 10.
Samo voditi racuna da cipelama ne dodirujes povrsinu koju cistis jer odmah nagriza gumu.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

maverick

Citat: SMT  u Studeni 13, 2018, 23:06:37
Platicu ja roštilj, samo da ne zuljam :stripii:
Svatko moze kupiti pastu , ali onaj rad ruke...jbg to moraš malo vježabati  :stripii: Kod mene je cijeli krov i gazista okolo od takvog materijala...i bas se prlja a drzim čamac dosta uredno...Mada sad mu je vrijeme da izadje na prikolicu i na jedno cijelodnevno pranje...Ali kad si uredan redovito, manje se prlja, lakse je jednom tjedno prebrisati nego čekati dva mjeseca da se nakupi. Mozda nekom to sad zvuci smijesno ali ja volim uredan čamac...i često to malo operem prebrisem i tako to...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam kao ti, ali tu neka sredina... Meni to nije smešno, placaš nešto svojim novcem, nije palo s neba, treba održavati...

maverick

Slažem se , ali dosta njih plovilo vidi kao neki radni stroj...Ja svoj nisam dobio, vec sam svaki najsitniji dio na njemu kupio i to po nekoliko puta  :uf: Osim toga, podjednako uzivam u pecanju kao i u nautici...pa iz toga se i razvila ta ljubav i neki mini job oko uredjivanja i tudjih čamaca...Sve u svemu...treba drzati do sebe, do onog sto imas, do pribora....Ja nisam lik koji voli blato...pecam u patikama...i tako se i ponasam... :ok:

Batica

Kako se pokazao etison po hladnoci?
Ujutru kada dodjes, jel zaledjen?

maverick

Moj je ispod cerade pa je suh....a kod njega...vjerojatno bude zaledjen...

SMT

Zaledjen zadnji deo gde je voda ostala, napred ok. Taj prednji deo nije klizav...

Batica

Jel mozes zimi da izbacis ili je zalepljen.

SMT

Mogu, naravno... I izbaciću, nego zaboravio... Sad ću ga izvaditi, oprati pa na prolece vratiti...

Batica

Tako je najbolje.

SMT

Dakle,  moja neskromnost i neumerenost u mnogo stvari, nema kraja...

Javlja se mogućnost zamene 50ks manje od godinu stare, sa kojom sam više nego zadovoljan(brzinom,snagom, težinom, potrosnjom, uopste kombinacijom sa camcem) za novu 60ks... I meni oči sijaju na tu pomisao...
Kapiram da ovde ima kompetentnijih ljudi od mene, na ovu temu  i da mogu dati odgovor na pitanje, da li tražim hleba preko pogače? Ima li to smisla? Naravno, trebam i doplatiti neki broj žetona...