Moto gp

Autor SMT, Svibanj 17, 2018, 11:12:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Strasna vest… ovo je neverovatno da je uspeo…

Ne mora ništa sutra u trci da znaci… Čovek je lud…
Pol pozicija “bez jedne ruke”… Hoće li sutra pobediti, pasti, srušiti druge, to se ništa ne zna…

https://sportklub.rs/automoto/motogp/vratio-se-markes-osvojio-pol-posle-tri-godine/

maverick

F1 sam gledao zbog Schumahera...gp zbog Markeza i gledam danas...ne znam...takvi i kad su odpisani umiju da bljesnu da se svi ostali čude
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ja se nadam da si se probudio i da si na pol poziciji…

Poletanje kreće u 8h… Motegi Tokio… Posle ćemo na Dunav :hi:

Tvrda guma napred, tvrda pozadi, biće promena na startu kod Markeza… Pol pozicija posle 3 godine :hi:

mossi

Jack is back

Samo da ne uprska ..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Zato Ducati neće imati prvaka, taktika i strategija 0 sa najboljim masinom … Miler 5 sekundi ispred drugoga, demonstracija sile.. A odlazi iz tima…

Projektovani Ducatijev sampion Banjaja, na stazi koja odgovara Ducatiju ne može nikoga obici i na kraju ispada… Bastijanini je izgleda inspirisan samo da se trka protiv Banjaje…Cilj mu je samo Peku uzeti bodove…

Fabio Qvartarao i Yamaha će biti prvaci ni krivi ni dužni… Sa 8 i 9 mestima… to je reala…

Da nije Markeza, zbog Fabia ne bih ustao u 7h ili bih otišao na Dunav… :hi:

Markez sa jednom rukom i nekonkurentan,  ispred buduceg sampiona “ sat” vremena…

P.s.  Mark, ako čitaš Pecaros Os, nemoj se povuci molim te :hi:… Možeš sa nama i na smudja ako hoces posle kad odeš u peMziju :hi:… Daću ti GL…

ossa

bio na "zornjaku", 0 bodova, trka onako, može da prođe. najviše me obradovalo što banjaja nije deknuo fabia. aprilia se upuvala. i tako, suzuki u plamenu...
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Citat: SMT  u Rujan 25, 2022, 07:48:03

P.s.  Mark, ako čitaš Pecaros Os, nemoj se povuci molim te :hi:… Možeš sa nama i na smudja ako hoces posle kad odeš u peMziju :hi:… Daću ti GL…

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kvalifikacije...
10.00h SK3

SMT

Pobeda još jednog otpuštenog vozača iz tima… Migel Oliveira na fabričkom KTM-u po kisi :clap2:

Čovek sada ima 2 pobede ove godine, kao i Qvartararo koji će možda biti sampion… Ja se nadam da neće, mada će iskopati još jednu pobedu negde i biće dosta… Čovek završio na 17 mestu danas bez bodova… Strašno :uf:… Kao da sam ja izašao na stazu…

Nemam ništa protiv dečka, nego protiv pristupa, ima 23 godine… Markez opet debelo ispred njega, takav nikakav sa 2 treninga…Pa kad ćeš voziti s mudima ako nećeš sada… Skuplja bodove kao da je Rossi pred penziju, danas ni to… Prošlu trku 9-ti… Farbas se u plavo, pa izadji onda i “ polomi ih sve”… Gleda u Hamiltona izgleda puno…Peko Banjaja, nije pao… To je vest… Sada zaostaje 2 boda za Qvartararom… Isti su, nestabilni psihološki… Ko zna šta će tu biti još… Pa ovaj drugi ima bar 4 pobede ako ništa drugo, jbt..

Iskritikovao sam Fabia, a on je prvi… Pa šta onda reci za ostale…

Ja bih poništio sezonu da se pitam… Ko nema 5 pobeda, ne može biti sampion… Promeniti način bodovanja, smisliti nešto…

Opet s druge strane, svaka cast svim momcima,  voziti po ovakvom vremenu… Voda do kolena, a negde je brzina bila i 300 km/h :clap2: :clap2: :clap2:

ossa

Navijam za mladoženju Milera u Australiji.

mossi

Navijao bih za Markeza da je malo normalniji.
Volim Jack-a, ima tu mušku crtu. Nije uvek najpouzdaniji ali opet ima to nešto, što Banjaja i Quartararo nemaju.

Osim ovog poslednjeg, najveće razočarenje je Zarko, cilj trke: sprečiti Markeza da pomrsi konce Banjaji.. malo je reći koliko je to sramno.

Najveći vozač trke je CC, čovek bio ispred Quartarara nekoliko krugova.. Okačio bih i Yamahu i kacigu o klin. Ovo se odnosi na Quartarara.

ossa

Jel gledao neko trku? Kako je bilo?

SMT

Komentatori su u visokim obrtajima, stalno na gasu :stripii: :stripii: :hi:..  bolje će reci nego ja…

ossa

Baš mi je zao za Milera. Odlična trka.