Moto gp

Autor SMT, Svibanj 17, 2018, 11:12:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Trka je strasna…

Fabio je u ozbiljnom problemu ali i dalje je on u igri… Neverovatno je šta je bodova prosuo, 90….Bezeki je bio brzi na kraju od Banjaje… Banjaja je po meni izgubio 9 bodova, trebao je danas završiti priču pobedom… Da li su počele timske naredbe u Ducatiju… Logicno i prirodno ali nije dobro… Ducati ako dozvoli u ovoj godini kada su premocni  da im ovakva Yamaha uzme titulu, nisu normalni…

Iskreno, drago mi je zbog pobede Rinsa… A jedva čekam da se Markez vrati u punu formu, da razdrma sve ovo… čini mi se da je na dobrom putu…

mossi

Odlična trka.
Gubitnici dana: J.Miller i Quartararo.
Quartararo je sam kriv za svoju sudbinu.
Kalkulacija Banjaje: biti treći u trci da bi bio prvi u šampionatu je dobra strategija za neki penzionerski šah ili preferans. Ovde se uzima sve. Markez to nikad ne bi tako izvezao, i to je ta razlika u srcu i duhu.

Svaka čast i čestitke Rinsu i Markezu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

Biće ovo skroz zanimljiva završnica sezone.
Videli smo svašta nešto. Yamaha je verovatno išla na siguricu i tu izgubila bitku u novim tehnologijama i po mnogima previše elektronike.

Ali danas smo videli na prvoj poziciji i Morbideli-a i Crutchlow-a. Može se kad se hoće.

Čovek dve godine u penziji i odero ih ko zeca. Respect!

ossa

Ducati je raketa, pecco sa 9. na 2. mesto do prve krivine... Konačno Ducati posle 15 godina šampion.
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Dobra trka.
Uz malu opasku: Beštija je bio u nezavidnoj situaciji. Ako obiđe Banjaju i bude prvi .. sve ok. Ako se desi incident Banjaja padne ili padnu obojica, Quartararo osvaja 25 poena i ima +11 pred poslednju trku.

Tako da je vozio u stilu, Al bi bilo kad bi bilo, al ne smem zasrati.

Čestitke svima.

SMT

Sa 7 pobeda je Banjaja zasluzio titulu…  To je na nivou Kejsi  Stonera iz 2007 kada je bio šampion….Vise mi je da Ducati bude prvak…

Ovo sto radi Ducati sa razvojem motora je domaci zadatak za Japance trenutno… A ovo sto rade u trkama je za mene potpuno besmisleno… Vozaci Ducatija jedni drugima uzimaju bodove cele godine… Pramak i Gresini treba da “igraju” kako Ducati svira, jer je to isto Ducati u drugim bojama… Nije Bastijanini nista kriv, on se trka za čast… Ali ne moze da ima u privatnom timu toliko konkurentan motor… Ni za novac…Pa to je gotovo A specifikacija…

Kakva je to stategija da se timovi koji nisu fabricki podrze 102% i da im oni kroje sudbinu oko titule koju cekaju 15 god, ja to ne razumem… Hranis psa da te ujede :hi:..

Fabio je danas izvukao vise od maximuma od ovakvog  motora… Po meni nije zasluzio titulu iako sam verovao do danas da ce je uzeti… i Bastijanini je zasluzio pre njega… Ono sto sigurno zasluzuje, jeste mnogo mnogo bolji motor.. Nadam se da ce mu ga Yamaha dati u sl sezoni…

Ali jos postoji sansa da bude prvak… u ovoj godini se nista ne moze predvideti… Rossi je 2006 izgubio od pokojnog Niki Haydena ono sto se izgubiti ne može u zadnjoj trci…

ossa

SMT

Sa ovih prostora iz Slovenije… Nisu Japanci, Nemci, Ameri… Za ne poverovati šta se može…

Čovek se sa svojim radom probio na vrh i tu ostaje…Savršen proizvod ima…

Krenuo iz garaže da radi  pre 30 god, danas na krovu sveta… Nedodirljiv :hi:

Vrlo zanimljiva priča…

ossa

Ovo je sramota kako dobro sada vozi Quaetaro FQ 20 na treningu, pa što nije tako vozio zadnjih pet šest trka.
Onog Alexa Espargara ne mogu da komentarisem, on je na nivou kao Morbideli. A Banjaja kao da se zeza. Mislim i može mu se kada mu je jedini rival bezveznjak totalni. Markez vozi kao da se bori za titulu. Dva pada na dva treninga.

mossi

Poslednja trka sezone a ja gledam rezultat preko FlashScore.

ossa

Ti si pogrešio avion, pa umesto u Valenciu, ode na Maltu. Ej živote....

mossi

I kakva je bila trka, jel gledao neko?

SMT

Strast, emocija.. Ducati je više od tima,  familija…

Najveći frajer u moto gp napušta Ducati, na moju veliku žalost… Omiljen međju svima :hi:

Inače, čovek i peca :clap2:

SMT

Sad se svi spremaju… ja pratim ,  samo ove bučne mašine… što rade kao traktori…Japanci neka prave graphiteleader e,  mašinice i vanbrodske motore :stripii: :hi:

https://youtube.com/shorts/3f4_lYzxlHs?feature=share

mossi