Dunavske tajne Djerdapa

Autor zivkovic.dm, Siječanj 17, 2013, 19:15:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

twister011

Citat: zivkovic.dm  u Siječanj 31, 2013, 18:41:51
Ma ovo je vezano za bojkot kupovini dozvola za 2013 pa zalepih i ovde. Ja sam se pridruzio
bojkotu pa makar i ne pecao ove godine. ETO I ZASTO.
Zoki

Sad je sve jasno. Srecno

ezio

Imam poziv iz Golupca da dodjem na pecanje zna li netko kako i sta se lovi tamo

mossi

Jel te poziva riba ili pecaroš?
I u jednom i u drugom slučaju - neko će ti pokazati!  :icon_biggrin: :hello2:

twister011

Citat: ezio  u Veljača 13, 2013, 21:27:56
Imam poziv iz Golupca da dodjem na pecanje zna li netko kako i sta se lovi tamo

U kom periodu bi isao tamo?

Greys

Mi ove godine isto planiramo ići, dogovorili smo neko okvirno vrijeme, ekipa, pa ćemo vidjet, sve u svemu, jedva čekam  :hello2:

twister011

Za ekskurziju uvek moze, ali za pecanje cemo tek da vidimo. Na zalost crv je i dole udario zestoko :crybaby2:

profi012

Twisteru postao si opasan pesimista.Pa nece ljudi crve da pecaju. A sve se to da lako resiti. C & R
Bitno je da ljudi uzivaju u prirodi I pecanju koje pruza Djerdapska klisura.

Greys

Tako je. Meni je samo želja da vidim tu vodu, tu ljepotu. Gledajući slike, svaki dan, nemogu dočekat da idemo. Jednostavno je prekrasno. Naravno, da želimo nešto i uhvatiti, ali sve će biti C&R.

twister011

C&R je nazalost slika koliko mi ne shvatamo problem.

Crv iz stomaka ostecuje creva i vitalne organe ne bi li dosao u misice.
Ribe nigde od Djerdapa pa do Triglava.
Decembar, januar, februar gde su oni silni smudjevi tipicni za period pred mrest.

Kada budete shvatili, buce uveliko kasno

izvinite za OFF u temi. Rado cu docekati goste. Mozemo i da se setamo obalom i prisecamo se proslih dana

zivkovic.dm

Sto se tice Golupca nisam toliko bas upucen ali generalno ta mesta su malo otisla u
proslost. Bolje da krenete ka Dobri pa cak i prema Lepenskom viru.
Sto se tice crva mislim da je sve to malo naduvano. Prosle godine dosta smudja navatah
i pola ocistih. NIKADA NISAM VIDEO TO O CEMU SE PRICA. Ili sam ja lud ili neko duva.
Pecati je zadovoljstvo i nije problem u ribi nego u nama. Mesozdera ima i uvek ce ih biti.
Za mene nista lepse uloviti tokom dana 25kom i sve vratiti / eventualno jednog za macu /
Zoran

twister011

Nema veze ovo sa hranom, bar sto se mene tice.
Stojim na raspolaganju svima koji nalaze ove bez, da ih razuverim. Ocistio sam na desetine sa tvojih terena u poslednjih par meseci i nijednog  nisam nasao bez :crybaby2:
A za terene ne treba da se sekiraju. Golubac je samo polazna tacka, a gostima ce uvek biti ponudjeno najbolje :thumbsup:

Greys

Ove godine doooooooooooolazimo  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

twister011

Nego Zivkovicu, radi li riba. Vodu su obarali, trebalo bi da nesto ima :whip2:

Greys

Ako tamo nema, pa di ima onda  :icon_scratch: