Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Feco sreća naša da postoji forum na kome te ima
Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Citat: šajzika  u Veljača 02, 2021, 21:09:18
Kakvi smo s švicom sto se tice  carine? Iz latvije nema jer je Eu
Ako uzimaš u mickey tackle proći ćeš bez carine sigurno, ako je slučajno ima.. šalje gls-om iz švabije tako da je opet eu-eu

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

tutnja

Čamci, mamci, sonari, GL i Zetrix.. u glavnoj ulozi Pitercov i Aspro
Vrijedi pogledati, ipak je višestruki svjetski prvak u igri, a mi rekreativci možemo i naučiti ponešto..

maverick

Kakvu je ovo kameru spojio na sonar  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Kombinacija sonara, podvodne kamere i lova..
Voli čovjek podijeliti znanje, malo usput i reklame ali nema veze. Dokazuje iz videa u video da je relativno normalan lik, u biti veliko dijete, kao i dosta nas koji vole ove "igračke" i uživaju na vodi..

tutnja

Da malo pojačamo forumsku "artiljeriju"

Stigla motka, napokon.
Aspro GAPS-792H, 2,37m, 15-50g, line 10-25lb,  prilično ozbiljno zvuči na papiru..

Ovako na suho djeluje kao kolac, tvrdo, brzo, odaje dojam snage.. Čeka se proba na vodi, treba se dokazati, iako ne vjerujem da neće..
Završna obrada bez prigovora, sjeo u ruku kao da su ga za mene pravili, lagan, udoban

Sad još da dobije odgovarajuću rolu i da pusti led pa na maltretiranje

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

No

:hi:

Čestitam, neka te dobro slluži   :occasion14:

Iz Švicarske ili Rusije?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Čestitam... Bravo :hi:

Nije to tvrdo, to je samo oštro i nemilisrdno... Ima oznaku H, moj je HH, još bi imao pojacan taj osecaj... Videćeš po dnu, kako on radi ako budeš dzig bacao...

To će biti brutalno...

tutnja

Po klipovima koje sam odgledao radi finu parabolu i na manjim ribama. Ovako na suho djeluje brutalno krut, ali to je na suho.. Uostalom i izgledom na suho, lakoćom, ne odaje 50-gramca iako su tu japosi dosta realni.. na prvu bi ga procjenio na nekih max. 30 da ne znam o čemu se radi ( fino, nježno, a u biti životnja)

Vidićemo, ne sumnjam da valja.. pitanje je samo da li je to to što tražim, a to će pokazati samo na vodi.. ima vremena.

Mr. No, iz švice.. ipak ima carine s njima, ali poslan je iz švabije  tako da je trajalo koji dan duže ali zato bez carinjenja, samo trošak dostave.. plus što je švicarski pdv dosta manji (7-8% mislim) pa se tu prelomi i trošak slanja.. svaka čast gazdi, vidi se da je s naših prostora

SMT

Imam masinicu viska i lak sam na kupovini motki... Ako ti ne bude odgovarao štap, javi pa da vidimo šta možemo napraviti... :hi: Na Dunavu ćemo mu posla naći...

U ovom momentu ne razmatram ništa drugo, osim graphiteleader -a

kawasaki

I tako dok ja kupujem kantu i sito za feedera(25 evrica, a jupolka đabe, a smijao sam se drugima, a onda pa ajd lakse je sa njim slozit dobru praskastu hranu) gledam se i pitam a sta ce njemu vise opet novi stap  :rofl2: :stripii:
Brzi od Bolena.

kawasaki

...ima li kraja?...   :toothy9:
Brzi od Bolena.

Rap

Citat: kawasaki  u Veljača 15, 2021, 21:19:32
I tako dok ja kupujem kantu i sito za feedera(25 evrica, a jupolka đabe, a smijao sam se drugima, a onda pa ajd lakse je sa njim slozit dobru praskastu hranu) gledam se i pitam a sta ce njemu vise opet novi stap  :rofl2: :stripii:
Skupa kanta i sito,ja dao 15

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Mlad, ne zna... kupi najskuplje