Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Citat: ossa  u Prosinac 21, 2021, 15:22:59
Ne znam stvarno, ali moj je novi model, i pecao sam barem 50 puta sa njim. Garancija neće ni trebati. Ključno je prvih 10-15 izlazaka na vodu.

Uf...

Nije baš tako, možda kad je u pitanju neka fabrička greška...

Ja sam slomio nano svojom greškom posle dosta pecanja, čak i dugo nakon nekih lepih somova koje je bez problema izvukao iako nije namenjen za to...

Srce (sa foruma) je slomio Revo tako što je malo jače cimnuo da iščupa džig iz panja, posle dugo vremena korišćenja...

Za ta pucanja u početku se slažem, Sportex je na primer slao zamenske štapove za BS...

Verovatno bi i GL pružio tu neku vrstu usluge svojim kupcima da postoji ovde uvoznik...

Ovako preko Albukerkija kad se kupuje jbg...

Ubismo temu... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Rap

Citat: SMT  u Prosinac 21, 2021, 15:25:25
Jbt,

Samo da brakovi ne pocnu pucati zbog GL… lako za stapove…
Otišlo predaleko…
Nego sta,nego je otislo daleko.Ljudi skupljaju ili tek skupili za CTS-a (na skupljanje mislim klecanje na kukuruzu i slicno;dobili dozvolu od zena) da budu pecarosi kao Jovan kad ono Jova puni oglase s Ctsovima,Daiwama.
Preso na neki treba ga znat i procitat japanski stap s ruskog trzista,ma ko ce ga znat.
Bas si drugar i po.De smanji malo tu brzinu,ko ce te pratit.Ostani barem cijelu sezonu na Shimanu jer vidis da bez njega stapom mozes jedino sljive trest
E da,posto je stap za rusko trziste (shimanke neke vec imas ali nije to to)poslat cu ti ja Sedonu pa ces bit pravi rus ko Pavel pro.Dobitna kombinacija je skup stap i jeftina rola,80+ zagarantiran

No

Citat: pajdo77  u Prosinac 21, 2021, 15:27:08
Sad ću ja vama reć kako se nekad kupovao štap za pecanje a ne ko sad kad se čitaju katalozi,recenzije,gledaju videa i da ne nabrajam dalje. Dakle,uzmeš novčanik i pravac trgovina priborom,dobar dan-dobar dan i ravno prema šoškama gdje su štapovi poslagani. Ne gledaš ni lijevo,ni desno a bome ni dolje. Gdje gledaš? Gledaš gore,gledaš u vhove štapova. Već na putu do njih si napravio prvu eliminaciju jer ako ti treba štap za soma a ti gledaš deblji vrh,ako trebaš štap za smuđa a ti gledaš tanji vrh i sa obzirom šta ti treba ti motaš na tu stranu ravnajući se po špicevima štapa. E sad kad si došao do te hrpice preostalih odma vadiš prvi i šta radiš? Odma za špic pa savijaj,ne valja da je špageta a ne valja ni da je drška od metle,nešta između je taman. Kad si vidio kakav je vrh onda ide test broj dva,špic u plafon pa tiskaj i gledaj jel se savija gornjom trećinom,do pola il do drške. Ako ti štima,platiš i eto tebe na ulici sa novim štapom u nepunih pet minuta kako si ušo u trgovinu. A danas gledaj jel to nešto Fuji,fuj je kad ćuko uzme nešto što ne valja pa mu tom riječi daš do znanja da to nije dobro. Kakav je halter od štapa? Haltere su nosile žene da njime pridržavaju najlonske čarape. Otkud sad halteri na pecaljkama ja neznam. Tko je negad gledo težinu bacanja? Tko je uopće čitao ta sitna slova na štapu? Nitko. Jel tko tada uopće kupio loš štap? Ja čuo nisam da je ijedan vlasnik rekao da je kupio drek od štapa,svi kupili najbolji koji postoji i svi pecali od jutra do sutra sa njima. Možda su tada ljudi bili drugačiji,mlađima danas čudni al mi bar nismo kupovali štap od tisuću eura na neviđeno,pa ti sad gledaj ko je tu da ne kažem šta. Eto vam sad na,ja sam svoje reko.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Pajdo ti kao da si iz vremenske kapsule ispao   :stripii:
A da objasniš Mavericku kako se nekada kupovao bicikl, šta bi mu falilo da ponijem mazne trening tristo kilometara, ili svima nama kako se kupovao televizor, frižider, auto.
Nekada je bilo nekada i bilo je skuplje nego sada.   :icon_thumright:

ossa

Citat: SMT  u Prosinac 21, 2021, 15:25:25
Jbt,

Samo da brakovi ne pocnu pucati zbog GL… lako za stapove…
Otišlo predaleko…

Žene ovih sa NZL firmama su uglavnom srećne.
Naidju krize, drukcije grize...

ossa

Citat: alexdja  u Prosinac 21, 2021, 15:36:49
Citat: ossa  u Prosinac 21, 2021, 15:22:59
Ne znam stvarno, ali moj je novi model, i pecao sam barem 50 puta sa njim. Garancija neće ni trebati. Ključno je prvih 10-15 izlazaka na vodu.

Uf...

Nije baš tako, možda kad je u pitanju neka fabrička greška...

Ja sam slomio nano svojom greškom posle dosta pecanja, čak i dugo nakon nekih lepih somova koje je bez problema izvukao iako nije namenjen za to...

Srce (sa foruma) je slomio Revo tako što je malo jače cimnuo da iščupa džig iz panja, posle dugo vremena korišćenja...

Za ta pucanja u početku se slažem, Sportex je na primer slao zamenske štapove za BS...

Verovatno bi i GL pružio tu neku vrstu usluge svojim kupcima da postoji ovde uvoznik...

Ovako preko Albukerkija kad se kupuje jbg...

Ubismo temu... :stripii:

Za nano imaš u Carpisti, bar je bilo skoro. I to nije cts.

Srce je sigurno dobio drugi deo.

Baš preko Albuquerque, dobro si rekao .

pajdo77

Išlo se trkalicama sa pet brzina na more moj No al nismo u temi pa da brljamo

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

ossa

Pa islo se i ficom i peglicama. Ali lepše avionom.

Rap

Citat: ossa  u Prosinac 21, 2021, 16:12:03
Pa islo se i ficom i peglicama. Ali lepše avionom.
Kako kome

ossa

Pa ok , meni je. motorom najbolje... Ali to moram sam. Može i traektom a ima od skoro i pelješki most, pa da vidim to kinesko čudo autom.

SMT

Ode nam tema u krivom smeru… Stavili smo kljuc na temu a imamo samo 5 GL na forumu…od 135 modela

Radi se o dobrim štapovima… Sve drugo je možda manje bitno…Valjda No, Ervin, Mossi, Tutnja i svi ostali treba da podele svoje impresije oko stapa… Pa da još neko kupi i bude zadovoljan na kraju dana…

Porediti Qvikerice i stelle je besmisleno… Uz to je Qvikerica bila skuplja…

Kupcu mercedesa nuditi nešto drugo, nema smisla… On zna tačno šta hoće… Kupac mercedesa je sve samo ne glup… :hi:

ossa

Pogotovo kada posle mercedesa kupi bmw

ljuska

da zato dobije renaultov motor u mercedesu

No

Citat: SMT  u Prosinac 21, 2021, 16:21:09
Ode nam tema u krivom smeru… Stavili smo kljuc na temu a imamo samo 5 GL na forumu…od 135 modela

Radi se o dobrim štapovima… Sve drugo je možda manje bitno…Valjda No, Ervin, Tutnja i svi ostali treba da podele svoje impresije oko stapa… Pa da još neko kupi i bude zadovoljan na kraju dana…

Kupcu mercedesa nuditi nešto drugo, nema smisla… On zna tačno šta hoće… Kupac mercedesa je sve samo ne glup… :hi:

I ja mislim da su štapovi dobri i da se kupnjom bilo kojeg štapa ne postaje bolji ribolovac, čovjek, susjed, forumaš.

maverick

Ubijate...bit ce ovo duga zima...ako riba ozbiljno ne proradi izginicemo do proljeca  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Nisam davno merio Viva, crkle mi baterije kad sam merio začine za coolen..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk