Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Citat: srco  u Prosinac 25, 2021, 21:07:49
Vidi... mi dolazimo preko puta u odredjeno vreme , i ponašamo se vikingški: ili te otmemo ili palimo i žarimo , silujemo i milujemo ...ako budemo pri zdravoj svesti , otimamo štapove i odlazimo u miru uz poneku ćušku

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Citat: alexdja  u Prosinac 26, 2021, 10:45:22
Jbg...

Par drugara otkazalo učešće, zbog bolesti, gostiju, lošeg vremena...

Pa moram da pomerim druženje za neki drugi put...

A taman sam se naoštrio da otmem Jovanu neki štap i resetujem ga na daiwu 1.0 ponovo...

Ali šta da se radi...

Ima dana, zima je tek počela, drva su ionako bila samo izgovor...

Nije čudo da je otkazano nakon ovakve najave   :stripii:  :stripii:

alexdja

Ko zna šta je Srđan pio sinoć... :stripii:

Prepade mi mušterije...

Drago mi je da je SMT shvatio da je daiwa out, ja mu pričam sve vreme da se otarasi onog malog brancina, ali me zajebao smuđoslav...

Ubedio ga da može da posluži još neko vreme, sjeba i njega i mene...
       Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Neka 4 dobra kompleta su kod mene… Ima tu viska bar jedan… Ne rastaje mi se od toga…

Najjednostavnije objasnjenje je, volim to… Čamci i motori su mi nebitni, samo brz prevoz…

Ako bih bio realan,  taj morethan AGS na 240cm, po meni u nicemu ne zaostaje za GL… Čak šta više, ja vidim i neke prednosti…

To je jedan Daiwin vrhunski proizvod… To vidi svako kad uzme štap u ruke… To je savršeno uradjen štap…

Steva je iskusan ribolovac, samo smo konstatovali isto oko tog stapa…

Još realnije je ono sto je rekao, pored tog Super Viva HH na Dunavu, ako ćeš pecati samo smudja na dzig, bas ti ne treba ništa više..  Raspon glava od-do, pokriva sve moje situacije…

Ja ne volim imati jedan štap… Nikako… Ja hoću na malog GL veliku ribu, da se mučim…

Ali eto ko razmišlja o GL…

alexdja

Kapiram...

Poskupeo je...  :icon_biggrin:

Gremlin

Eto kako se očas posla uštedi 2 litre rakije...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

alexdja

No

Sklopio sam amaterski neke štapove i drage su mi na njima nenamjerno ugrađene greške, jer svjedoče toplinu ljudske slabosti.

Kada rastegneš skupi štap u dnevnom boravku, pomiluješ ga i tražiš na njemu grešku koju ne nalaziš- znači držiš u rukama štap koji je vrhunski.

Ta vrhunska izrada, hladna je, neumoljiva i traži da joj prepustiš nešto topline što je imaš u rukama.

SMT

To to…

Samo nista ne diraj, ostani hladan u šansi… Nista drvo, pluta i ostalo… podnesi to da je dobro uradjen, ako nista drugo :stripii: :hi:

Harley

No, ne slusaj nikoga, skidaj rukohvat, stavljaj drvo  , nemaju oni posjma sto je strast! :violent1:
Living your dreams, do not dream the life

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Bolji je CTS, vrati im to…

Od daiwe i CTS, eto GL i TP… Nikad nije kasno… :stripii: :hi:

Čestitam…

No

Citat: SMT  u Prosinac 30, 2021, 13:15:47
To to…

Samo nista ne diraj, ostani hladan u šansi… Nista drvo, pluta i ostalo… podnesi to da je dobro uradjen, ako nista drugo :stripii: :hi:

Dobro je napravljen, ali kada bih mogao kupiti štap koji nije u ručki spojen, rado bi stavio na njega drvene obloge.  :ok:

Citat: Harley  u Prosinac 30, 2021, 13:17:44
No, ne slusaj nikoga, skidaj rukohvat, stavljaj drvo  , nemaju oni posjma sto je strast! :violent1:

Šta je sad  :sha: kada sam htio raskopati onu finu Daiwu Prorex ags, htio si me tući    :uf: 

De ljudima ispričaj kako si sinoć naručio Vivo prototyp iz Latvije po povlaštenoj cijeni  :tongue3:
Nemaju oni pojma šta je strast    :violent1:

:stripii:  :stripii:

Ili da ja ispričam...

maverick

Vrlo rado bih to cuo od tebe  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Nemam ja smisla za pisanje kao No, i bolje mir
Living your dreams, do not dream the life

No

Moram dobit odobrenje, bojim se da me ne izmlati   :takoje: ( Jel znaš ti koliki je on? Ko Veli Jože. Nosi patike broj 56. Smršo 30 a ima još 130 kg. Ja kad se hvalim sa smuđem, onda kažem ulovio sam smuđa ko Harleyeva patika.)

Doduše nije agresivan, al sa starcima nikad ne znaš   :stripii: :stripii:

Citat: Harley  u Prosinac 30, 2021, 14:43:03
Nemam ja smisla za pisanje kao No, i bolje mir

Ovo bi se moglo smatrati odobrenjem