Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Bio si blizu
Dodaj još 200-300 na cijenu one druge polovine i uživaj..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Thechoki

Mogu da se priklučim nekoj grupnoj nabavci,moža dobijemo jeftinije? ;D

SMT

Stigle i cene za Severo… Nesto skuplji od vivo nvovo prototypea, jeftiniji od super Viva… Ako sam dobro video…

Ako izuzmemo ovu “sitnicu”, vizuelno lep stap… Verujem i dobar, jer guraju oni to napred, koliko je to moguce kod stapova…

Po nekim informacijama koje sam dobio, pokusana je odavde saradnja sa Midom… Za neke vrste GL i Zetrixe… Bilo bi to super.. Medjutim Rusi nisu uopste zainteresovani puno za tu priču… Sto i ne treba da nas čudi…

Tako da i dalje ide nabavka, kako ide…  Smarajuce :hi:

Thechoki

Čekam informaciju od jednog poznanika za varijatu iz Rusije.
Baš za Severo jedan meni i jedan njemu.
On mi tvrdi da je sa njima u kontaktu i da postoji rešenje.
Ukoliko to bude realizovano javljam.

SMT

Exist 3000 i struna 1pe… ali nije to tema…

Vivo Nvovo Prototype 772MH… 231 cm gramaža 9-35…  Naš drugar Srecko se javlja sa Dunava…

Glava 9g, UL  :hi:

28kg na tu čačkalicu…

Mornar Popaj

Nema potrebe naručivati iz Rusije, kada 
mu Miki pošalje štap iz Njemačke, izbjegne carinu a stigne za 3-4 dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Ilija

Nema potrebe... bice i kod nas Graphiteleadera u prodavnici. Verovatno u Formaxu.

miha

Odg: Graphiteleader varaličarski štapovi

danas u 10:48:55
Ne bih da pricam nista o uvozniku dok se sami ne jave,i nemam informaciju o poreklu uvoza.
Samo toliko da cemo ih imati u radnjama regularno.
Odg: Graphiteleader varaličarski štapovi

danas u 01:18:24
E da... Juce sam nacuo jednu sjajnu vest,naime,od sledece godine imacemo i zvanicnog uvoznika ovog izuzetnog proizvodjaca.
Pozz!

Super vest!

Ko ce da uvozi ako nije tajna? Odakle, Rusija ili Japan? Graphiteleadere za rusko ili japansko trziste?

SMT

Citat: Ilija  u Studeni 17, 2022, 10:37:40
Nema potrebe... bice i kod nas Graphiteleadera u prodavnici. Verovatno u Formaxu.

Dobra vest svakako… Ako neko treba to da radi, oni trebaju… Sve je to ipak samo u fazi pregovora… Još ima do realizacije…

Konačno bi neko mogao da protrese ono sto kupuje… kupovati kao do sada na osnovu ovih naših pisanja i subjektivnog osećaja je lutrija… Ne bi bilo vise, “ Jovan me zajebo”… Vidis, probas, svidja ti se, kupis … Amin :hi:

Ja sam siguran da bi to imalo svoje kupce… ne previše, ali ok… Sto bi Ossa rekao, za odlikase…Bez obzira na ogromnu ponudu ovih stapova od 50 do 100€ koji rade posao…

To je samo pitanje koji bi to GL bili kod nas… Olimpic je fabrika koja ih radi( graphiteleader)… Ono sto rade za Midu tj Ruse, to je samo za njihovo tržište…. Vivo serije i mnoge druge, to nema ni u Japanu… Ako će to drugo biti u Formaxu, zvuči previše dobro… Ono prvo, otkud znam koliku bi primenu imalo…

Da će da rade stapove za naše tržište, to zvuci neverovatno… bar meni…

Ali Ajde da sačekamo i da vidimo kako će to da zavrsi…

Daiwa i GL na jednom mestu, u radnji i kupovina na vidjeno, meni zvuči jako dobro…

Pozdravljam… :hi:

To bi bilo ovako nešto…

Gogica

Pozdrav graphite ekipi ;)

Standardno pratim temu od počekta, gledam i slušam i naravno došao sam do granice kad moram i ja probat  :rofl2:

Treba mi jedan laksi stapic, neki 20 gramac da roka od 7-8gr do 20gr recimo i tu i tamo za neki laksi voblercic, za ostatak ostajem sa absolutima.
Vidim da ce 20% bit u skorpionu pa mi je ovaj silverado zapeo za oko : https://skorpion-dnc.hr/stapovi/spin/stap-graphiteleader-silverado-limitet-edition-gsis-782m nekih 340 eur. Jel se igro ko mozda sa njim?

SMT

Gogice,

Naravno da ćeš probati, jebes čitanje… Pa ako ti ne valja da se i ti malo češeš po glavi… Što si ti bolji od nas :hi:

Ja sam tebi davno rekao da dodjes u NS da platis veceru… To ti je jeftinije nego da bacas pare ali ti mene ne slusas… :stripii: :hi:

Za dzig kupi Vivo seriju… ili Aspro…Vivo nvovo prototype, svakako preporuka… I jedna i druga serija su dosta skuplje od tog pomenutog stapa, pa ti to moze biti otezavajuca okolnost… Ali kad ih uzmes u ruku , videces zašto to toliko kosta…

Neka budu  H ili eventualno MH oznake… Mislim da HH nema za te niže gramaže  :hi:

Bistro… I ako ne kupis, nećeš pogrešiti…

Gogica

Hahahaha....kroz zivot čovjek shvati da je večera uvijek jeftinija opcija  :toothy12: :toothy12:
Ma ovo se cinili malo jeftinija igra pa rekao da probam za ovaj finiji ribolov...absolut imam 40 i 60 a ovaj 40 mi malo gluh na ovim 10-15g glavama....osjeti se ali nije to bas spektakularno pa bi htio nesto za to....izgleda da cemo morat odmah u ove skuplje vode  :stripii:

SMT

Odmah odmah…

Otmeno živimo, otmeno ćemo i da propadamo :hi:

Mariorhr

Citat: Gogica  u Studeni 23, 2022, 15:41:48
Hahahaha....kroz zivot čovjek shvati da je večera uvijek jeftinija opcija  :toothy12: :toothy12:
Ma ovo se cinili malo jeftinija igra pa rekao da probam za ovaj finiji ribolov...absolut imam 40 i 60 a ovaj 40 mi malo gluh na ovim 10-15g glavama....osjeti se ali nije to bas spektakularno pa bi htio nesto za to....izgleda da cemo morat odmah u ove skuplje vode  :stripii:

Absolut 40 gramac gluh? Kolega ima staru seriju i piči glave od 7-8gr bez ikakvih problema. Ja imam NTa 60 gramca i 12gr na njemu zvoni. Ne kužim u čemu je problem kod tebe, koju špagu koristiš?

Gogica

Ma nije da se ne osjeti, ali recimo kad odes ispod 15gr je vec lagano teza prica...stapovi su super i koristim ih vec godinama ali bi htio malu vecu komociju kod manjih glava a i da probam nesto novo :)
Spaga je trenutno onaj jigman x8.

Sent from my SM-G986B using Tapatalk