Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: šajzika  u Travanj 28, 2023, 11:34:50 Šta si pazario?
Šajzika prijatelju sve dogovoreno Parsun utorak se gazda vrača s puta pa ćemo to riješavati, što kaže susjed 15 ili 20 konja, novo je novo, cijena ok, nadam se da nisam pogrešio, koliko sam na vodi biše to  :ok:

Kugla

Citat: maverick  u Travanj 28, 2023, 12:31:40 Vjerojatno Parsun..15 ili 20...cijena je dobra...skoro pa odlična...a  sonar...stvarno ne znam...nije se jos izjasnio kakve ribe...hoce traziti one pod vodom ili one po plaži  :stripii:
Susjed pa daj neki kombinirani da mogu i jedne i druge potražiti  :occasion14:

Kugla

Eto da se pohvalim danas kupio novi motor, Parsun F20ABMS-EFI, stiže u utorak ili srijedu, u cijeni i separator i neki aditiv za probu, kao i rezervar 24 l, naravno do tad će biti i sve ostalo po čamcu složeno pa motor gore i na vodu. Nadam se da nisam pogriješio, cijena bila ok, sve ostalo 20 konja što sam gledao od 700-800 eura više pa neki i puno više od toga.

maverick

Odličan izbor za te pare... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..čestitam situaciju.. :occasion14:
.. :baba:

maverick

Yamaha trosi previse.."nizbrdo" cemo strujom  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: Kugla  u Svibanj 03, 2023, 15:27:51 Eto da se pohvalim danas kupio novi motor, Parsun F20ABMS-EFI, stiže u utorak ili srijedu, u cijeni i separator i neki aditiv za probu, kao i rezervar 24 l, naravno do tad će biti i sve ostalo po čamcu složeno pa motor gore i na vodu. Nadam se da nisam pogriješio, cijena bila ok, sve ostalo 20 konja što sam gledao od 700-800 eura više pa neki i puno više od toga.

Super kupovina.

@maverick

Kako se pokazao taj paki 20?
Nesto ga ne vidim kod nas na vodi a ni na oglasniku
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovaj Parsun ima dosta pozitivnih komentara, tehnologija je vec odavno isprobana...Nude dobru podrsku, cijenu...Nema sta...za naše potrebe to bi kao i ovi do sad trebali biti vise nego korektni...

Kugla

Šajzika ja se iskreno nadam da će lijepo i dobro služiti, vidim ima 15-tica više, ali poslušao sam iskusnije vezano za nautiku (čitaj  :red_indian: ) nije velika razlika u cijeni u odnosu na 15-ticu, pa sam uzeo 20-tku.
Gledao malo neke švabe i neke druge po netu i svi zadovoljni, pa se nadam d aću biti i ja. Nekako novo je novo.
Kad sve namontiramo i zaplovimo nešto ćemo i okrenuti valjda će ekipa posuditi onaj ražanj potruditi ću se da ne budu pilići kao na njihovim slikama  :ok:

SMT

Thechoki

maverick

Čestitam...rekoh neki dan..Yamaha...Sportex...Stella...nema dalje  :hi:

SMT

Hvala.

Obnova pribora u toku! Uskoro staje, traži se još jedan štap!

Ne znam brate za ovo prvo dvoje... to su neki trenutci slabosti :hi: ...

A stella je stella!

mossi

Kupila mi žena! E i to da doživim i to ništa drugo nego kofer.

Jeste da je Boat verzija, al kofer je kofer.

https://mustad-fishing.com/us/product/mb014?packCode=1+PCS

Sent from my SM-G973F using Tapatalk