Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Možda si ju krivo shvatio. Želi ti reći da se lagano pakuješ iz kuće ali ona to na jedan nježniji,ženski način😂

mossi

To i misim da kaže.. mogla mi je kupiti barem još nešto za usput. 

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Kugla

Motor stigao, susjed to odmah stavio i upalili za probu, susjed svaka ti čast  :notworthy: Ja sretan kao malo dijete  :hello2:

šajzika

Super sve izgleda
Bas sam se iznenadio sto je efi tehnologija. Super
Audentes fortuna iuvat

maverick

Znači, iskreno kad smo ga otpakovali..i ja sam se iznenadio...vise no ugodno...detalji su razradjeni da nema mjesta gdje da pokazes prstom i kazes da ne valja...Sam prostor motora je ljepše sredjen nego na nekim puno skupljim markama...Uglavnom ovako na prvu nemam zamjerke ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slave

Kugla

Ja sam oduševljen, još kaže  :red_indian: da će mi trebati kaciga  :uf: Iako meni brzina nije presudna, samo neka pali i da me doveze od točke A do točke B bez da se patim.  :ok:
Još par sitnica i to je to, a onda kasnije biće i neki jastuci na prednjoj komori za sunčanje, nosač za štapove kad se odlučim malo i pecati na postav

Mornar Popaj

Stigla pošiljka, da se obnove zalihe

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Thechoki

Spremamo se polako za Vlasinsko jezereo.

Slave

Stiže još jedan nosač, zaboravili da pošalju  :uf:

Šipku ću sam da nabavim.

Thechoki

....dopuna....

pajdo77

Neke kao žive izgledaju

Thechoki

Akcija im je neverovatna,sledece sedmice put na Vlasinsko jezero da se oprobaju!
Bice reportaza...

Thechoki

Stigla poslednja popuna za Vlasinu ,kao i novi Westin vertikalci.

pajdo77

Taj brend promovira onaj Njemac
Dietmar Isaiasch Didi na Youtube-u. Čovjek rastura u varaličarenju