Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

feederaš

pajdo77,  :icon_thumright: tako sam ja sina zarazio sa feederima i sada se ne odvaja od njih  :stripii: Njegovo prvo zabacivanje, pukne mu špic  :icon_scratch: veli nikada više gumene štapove- sada ima četiri uredna štapa  :mt1032: sada ga zezam da mi da jedan štap, kaže uzmi bilo koji ali feeder ne dam  :stripii:  :stripii:

feederaš

Kupio sam za feeder Cormoran GF PRO -rolnu by Döme TEAM FEEDER POWER FIGTHER PRO 5000. Ima 4+1 ležaj a jedina zamjerka što je kapacitet špulne po meni mala, 0,25 stane 140m. Da je 0,28 140m to bi bilo OK. Ne znam postaviti fotografiju. što reći za rolnu  :icon_scratch: niti cijena nije neka ali vjerujem da je uloženo i dobiveno  :icon_thumright: Sada još čekam Daiwu BG AQ 6000- to za soma.

maverick

Netko mi je rekao da se život poslije pedesete mjenja. Usao sam u nju...htio ja to ili ne  :stripii: ostalo mi je još 11 mjeseci pa sam ih odlucio provesti na način da se svaki mjesec počastima s nečim lijepim. Prošli mjesec to je bila Stella...ovaj mjesec to je nova čuka...pa dokle izdržim  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kakva Stela pa još za Evropsko tržište, ništa to ne valja. Evo ja ću je odkupiti.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

feederaš

Svaka čast na rolni, sat zakon  :ok: kako si mislio, 'ostalo mi još 11 mjeseci'?  :icon_scratch:

Mljeveni

Stigao!!!

klenčuga

Malo Keitecha za UL i držač udice za štap, jer ovi moderni štapovi nemaju navedeno ugrađeno u blank.

Maguro Pro Shop

mossi

https://www.qbricksystem.com/en/produkt/qbrick-system-pro-500-expert/#

Kutija nikad dosta.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SMT

Slave

oto

Da me se ovi manji i štuke klone.

Mornar Popaj

Baš sam proljetos nabavio nekoliko komada iz USA, i naravno na prvom pecanju mi štuka jednog odnese.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

SMT

Nesto pribora otislo, nesto odlazi... Neka novci "ostanu u kuci"...

Ovaj put jedna 4-tvorka u malo brzem prenosu!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"