Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Malo da probamo i kinesku robu, baš iz Kine

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

tutnja

DJ17

Tutnja, koju bi mi Varivas stranu preporučio za jig Smudja na Dunavu, nisam nikad koristio a toliko je vrsta Varivasa da naprosto ne znam koju uzet...

ossa

Ne znam sta tutnja misli, ja sam porucio ovu.

A koristim i ove strune. Koje nisu varivas.
Super jigman 1.5 , za dzig je ok. Ova 1.2 nije neka. A pentagram je pak odlican 1.2 Ko ce ga znati dok sve ne isprobamo...

Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Nema tutnja šta misliti
Ako ti odgovaraju peglaj.. btw. tog pentagrama sam uvijek htio oprobati ali nikako stići.. Onaj gornji Varivas klasika, teško je tu pogriješiti.
Castaway me malo razočarao, ali tanki 0.6 pe, ovi jači su standardno dobri.

Dugo sam već na varivas max power, onaj zeleni, univerzala i sigurica. Ovaj trout koristio povremeno, ali preuzima prvo mjesto kod mene.
Osobni izbor, meni su se dokazale, za moj (ne)ukus, stil i vode.. nekom neće i to je ok.
U današnjem moru ponude svatko može naći ono što mu odgovara i što je njemu najbolje.. samo tko će to sve isprobati..

DJ17

Ossa ja sam na tvoju preporuku uzo pentagram 1.2 i počeo koristit fc predvez i prezadovoljan sam i opet cu ga uzet ovaj put možda 1.5 za TP PG... a vidim svi fraze Varivas pa sam mislio i jedan Varivas uzet...

Uz put da pitam, ne znam da li je neko naručivanje šta od pecaroskog pribora iz Rumunije, sad vidim na stranici BigFish.ro Twin Power FE PG  360€ a TP XD PG 374€ bas sam se začudio deluje mi pre jeftino u odnosu na druge prodavnice, u čemu je tu fora?

SMT

Citat: DJ17  u Prosinac 08, 2025, 20:34:42 Ossa ja sam na tvoju preporuku uzo pentagram 1.2 i počeo koristit fc predvez i prezadovoljan sam i opet cu ga uzet ovaj put možda 1.5 za TP PG... a vidim svi fraze Varivas pa sam mislio i jedan Varivas uzet...

Uz put da pitam, ne znam da li je neko naručivanje šta od pecaroskog pribora iz Rumunije, sad vidim na stranici BigFish.ro Twin Power FE PG  360€ a TP XD PG 374€ bas sam se začudio deluje mi pre jeftino u odnosu na druge prodavnice, u čemu je tu fora?

Kupi taj Varivas sa slike ako zelis da probas!  sto je Ossa napisao.To je finija struna od pentagrama, meksa, dalje i leti cini mi se... debljina 1,2 ili 1,5 pe...

dravski pecaros

U kapitalcu ti je  FE PG 410 eura

Vamo dok platiš dostavu možda si ušparao 20-30 eura a imaš rizika ako nešto ne štima ...

tutnja

Skuplje te izađu tamo, ovi stariji modeli su ta cijena ali ih nema na stanju..

DJ17

E znači ne mogu verovati zao mi je sto nisam napravio printscreen juče otkrio tu prodavnicu, i bile te cene koje sam naveo i ja se naravno lomim/neckam  da narucim malo pre udjem ono druge cene znači popizd...sam... :BangHead:

tutnja

Cijene se sad mijenjaju praktično na dnevnoj bazi.. sve ajmo reći jače trgovine prate jedna drugu i prilagođavaju cijene.
Npr. pratim tackle deals, jedan od najvevćih outleta u eu, dnevno imaju akcije, cijene su tu među jeftinijima jer prate konkurenciju, nordfishing i sl. Ostali ili prate ili drže paprene cijene, ako ne mogu ispratiti ove velike..

klenčuga

https://www.knivesandtools.com/en/pt/-kizer-vanguard-drop-bear-v3619c1-pocket-knife-azo-design.htm

6€ dostava u HR.
Dobar asortiman fiksnih i sklopivih noževa te ostalog alata i opreme za vanjske aktivnosti i kampiranje.

klenčuga

Dopuna kolekcije.

oto

Kako ti se pokazao Nadar? Ili si uzeo za probu?

klenčuga

Uzeo za probu, mada je cijena paprena za malu silikonsku glavinjaru, al jbg, Japan je to pa si mogu dozvolit tak šta. Uzak je, a zadnji dio mu je dosta fleksibilan. Mislim da će radit dobar posao. Molix Trago Vib je moj bratić isprobao, lovi i klena i bolena, dobra mala glavinjarica.