Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

Garofeeder, Lima i 5 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Ja ne bi ništa stavljao ..

Ako što kažeš držiš štap iznad mašinice tu nema nekog umora ruke ..

A i štapovi nisu više 200+grama ...

Sam vidi ali evo primjera mašinica od 235 g i 290 g razlika u točki balansa nije ni 2 cm razlike

Slikam kad budem imao vremena da vidiš

maverick

Ne bih ja tu nista stavljao kao ni Dravski...spari rolu i stapi odi na vodu i to ponavljajkad god mozes a kad lovis konstantno nista nije bitno... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Upravo tako, ne treba ništa. Nisu to više debalansi ni težine kao nekad, da ti odvali rame nakon par sati
I kao što kaže kolega dravski, 50-60g teža rola pomiče balans svega 1-2 cm na većini štapova.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

No

Cijeli život je vaga.
Kada potegneš za debalansom kao da potegneš za rep vraga.
Kada potegneš za rep vraga, to nije džaba.

SMT

Fox rage...

U nekim medenstim bojama, vrlo zaniljivi dekori... Karpologija Bijeljina, ima jos nesto kolicina.... skuplje nego kod nas sto je bilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dravski pecaros

Kupio da se počastima za Božić

Takvog još nisam imao pa da probam

ossa

Porucio sa temua , stiglo za 7 dana...
Naidju krize, drukcije grize...

Garofeeder

Kako erie koristis, pustis jig da lezi na dnu (pijesak?) desetak sekundi pa dalje?

ossa

Pa jigam klasicno , nego ove su mi sada nove , a vec sam imao slicne, bolje drze dno generalno nego okrugle, a ne izvrcu se kao fish head. Nadam se da ce mi raditi posao...

Mifla

oto

Skoro i meni otme, dobro da sam pratio  :laughing7:

DJ17

Ossa brate bez ljutnje, verujes tim udicama? Iskreno ne verujem ni nekim originalima a pogotovo kinezima... Ja ti mogu nalit besplatno udice koje oces od 10g do 40g al ne znam kako da ti dostavim? I da imam okrugle kalupe...

ossa

Udice su kao za konja. Sto im ne bi verovao. 99% udica na trzistu garantujem da je kina.

DJ17

Super, tesko mi je preko slike ocenit. Nemoj se ljutit, ne mislim nist lose vec onako, razocaran sam u neke udice pa zato pitam...

maverick

Bas gledam oblik glave i htjedoh pitati jeli to neki homemade ERIE, a vidim s Temua....i erie i okrugla su iskoristive....ovisno o tehnikama ovisno o protoku i tak...prije sam koristio samo erie sad samo okrugle...cisto jer mi je lakse i jednostavnije..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"