Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DJ17

Od mojih 30 godina zivota 17 godina blinkerisem i muvam Smudja, za neke malo za neke solidno iskustvo. Brdo razliciti varalica i oblika jig glava smo tata i ja isprobali i vratili se na okruglu, kad sve situacije pogledam najuniverzalnija mi je... skoro sve imaju neke prednosti i mane, nekim oblicima nisam nasao smisao, fis head samo bas u nekim extremnim gramazama bas u nekoj dubljoj i brzoj vodi da se ne mora kacit okrugla kao "topovsko djule" a ostale situacije okrigla sve odradjuje...uduca isto isprobano ajme, sad samo 100% presli na Mustad  32746 i DT i ne menjam...

Mifla

SMT

Citat: DJ17  u Prosinac 24, 2025, 23:28:06 Od mojih 30 godina zivota 17 godina blinkerisem i muvam Smudja, za neke malo za neke solidno iskustvo. Brdo razliciti varalica i oblika jig glava smo tata i ja isprobali i vratili se na okruglu, kad sve situacije pogledam najuniverzalnija mi je... skoro sve imaju neke prednosti i mane, nekim oblicima nisam nasao smisao, fis head samo bas u nekim extremnim gramazama bas u nekoj dubljoj i brzoj vodi da se ne mora kacit okrugla kao "topovsko djule" a ostale situacije okrigla sve odradjuje...uduca isto isprobano ajme, sad samo 100% presli na Mustad  32746 i DT i ne menjam...

Mlad si a iskustvo veliko...Odlicna kombinacija... :hi:

Ovo drugo ti daje trece, a to je da se definises kao ribolovac... Sta hoces, sta neces... Da kazem sopstveni stil izgradis, u ovom slucaju u ribolovu... Najbolje tako i u zivotu, na kraju dana ce biti prepoznato... :hi:

Bistro!

DJ17

Fala brate na lepim recima, napisah ja vec jednom ovde "kad porastem zelim bit SMT", i dalje stojim iza tog... :icon_king:

SMT

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slaven

A gdje vi imate to zasticeno podrucije

mossi

E ova je dobra!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SMT

:stripii:  :stripii:

Sto se mene tiče, nigde! Ali meni je lakse sa dozvolom!  :hi:
Geografski bi to bilo ovako, od ulaska Dunava iz Madjarske do mosta u Bogojevu! Oko 60-70 km vodom... da kazemo, monostorski rit, apatinski rit i deo ka Bogojevu.

nekinho

Tih 7000 dinara ispada da je manje od 60 Eura, ili ako mi dobro računa oko 57 Eura ispadne. Pa sad vidimo da kod nas na drugoj strani iste rijeke vrijede druga "zapadna" pravila, kod nas to ispadne godisnje 90 Eura za naše zaštićeno područje.
Hebaji ga ako je nama ta "Europa" pomogla u pecanju...  :uf:

DJ17

Da kod nas je 90€ tamo je 60€ tamo je trajna zabrana na Kecigu kod nas je peglaju nemilice od pecarosa do ribara... itd. Mi mo usli u EU da evropa ima koristi od nas a ne mi od evrope... da je zakon za sve isti ne bi bilo privrednog ribolova. Al mi smo korumpirana lopovska drzava u kojoj svi bolje prolaze u odnosu na ljude koji posteno rade i zive normalan posten zivot...

Mifla

ossa

Jeste a ja iz novog sada ako hocu da pecam i novi sad i apatin moram da dam 16.000 dinara... a isto u Bačkoj i Novi Sad i Apatin.
Naidju krize, drukcije grize...

Garofeeder

Citat: Mifla  u Prosinac 30, 2025, 21:53:01
Nisam jos vidio ovakve trokrake... Neka prednost ili samo lakse zapne?

Mifla

To su original troce. Stariji modeli voblera. Mekane, slabasne, al pikaju na dodir. Japanac ima svoju viziju i teoriju. Samo treba njezan na kontri biti i te troce su odlicne.
Novi modeli imaju "normalni" oblik.

Slaven

Citat: SMT  u Prosinac 30, 2025, 11:38:27

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hebiga pise zasticeno podrucije, ali to je izgleda ko ono kad na plotu nesta pise :uf:

Inace izgleda da cu ja bit na kraju u pravu kad nikad ne kupujem nikakvu dozvolu, kako pecam bez posljedica, ljepo, izvlacim se na neuracunjivost :pirate:  :stripii:
Vise ni policija nece da ima posla sa nama :stripii: