Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ove sto je tomasi okacio su extra, jeftine a dobre...one sto alija pravi mi se svidjaju ali nisam bas za motanje...probao...ne znam jeli mi zivce vise kida kad ih kidam po panjevima ili kad krenem da ih motam...jbg Juzba je isto strpljivo čeljade pa si moze prisutiti taj luksuz  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

hvala poglavico na takvim riječima, to mi dođe kao razbibriga u zimskim noćima, uz peć i dobru mjuzu, kopče se same prave :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Lomnica_city

Stigose i meni, mali zuckasti koverat, za divno cudo bez PDV-a (20%+1€ za otvaranje paketa), ne podleze carinjenju tj mrzelo ih da otvaraju izgleda, zalepljen u 3 lepe jakim lepkom...
Nego, za broj 1 sam ocekivao manju kopcu, ovo je malcice povece za dzig smudja malim glavama, za narednih par izlazaka je OK do lovostaja, jel postoji velicina 0 ako znate?

KvacakZu

Citat: Rajo  u Studeni 19, 2012, 21:56:55
Nenadhebive , jake do bola a cijena cca 54 lipa komad mislim .

danas dobio 500 kom 210 kn sa poštarinom

Jožef1

Jel to ručna izrada  :sha: ovo mora da je jako dobro  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

KvacakZu

made i china 40 lipa komad,naručeno prije tri tjedna :ok: :ok: :ok:

maverick

Citat: Jožef1  u Ožujak 03, 2014, 21:59:16
Jel to ručna izrada  :sha: ovo mora da je jako dobro  :thumbsup:

Da , odlične su samo mi nije jasno sto kvacak kupuje kopče kad ima u blizini majstora koji radi odlične   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Usporedba kopči: lijeva srebrna je rad MG Servisa koja dođe cca 75lipa po komadu, i desna crna je sa eBay-a koja dođe cca 48lipa. Kopča MG Servisa je daaaaaleko jača,snažnija.

zvona

Vjerovatno ju bocne ispod čeljusti i okači na nju.. neznam kako drugo..jer je reko da ne oštečuje škrge..znači ne provlači kroz njih..a možda i da jer nije smotana na vrhu pa ne zakači škrgu prilikom izvlačenja.. jesam napiso haha

Ervin

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 04, 2014, 14:15:04
U pletenoj (ali ne metalnoj) čuvarici.

I onda se pojavi barska kornjača i izgricka ti ulov! :stripii:

Šalu na stranu, ovo se stvarno često dešavalo kod nas na jezeru gde je prisutna ozbiljna populacija kornjača!

rj

Citat: Greys  u Ožujak 04, 2014, 12:06:43
Usporedba kopči: lijeva srebrna je rad MG Servisa koja dođe cca 75lipa po komadu, i desna crna je sa eBay-a koja dođe cca 48lipa. Kopča MG Servisa je daaaaaleko jača,snažnija.

ja godinama koristim ove MG kopče ...nikad me nisu iznevjerile ...cjena prihvatljiva  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

Znam da su vrećice kopči išle i za tebe zadnji puta  :ok:

Lomnica_city

Statika kaze da su kopce levo zbog konstrukcije mnogo manje opterecene na mestu kopcanja od kopci desno, obrtni moment deluje mnogo manje jer ga anulira "lakat" u koji upadne alka udice/varalice.

rj

meni je ta MG kopča NO1 ...fata me panika kad ostanem bez njih ... :crutch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Hudini

Koliko je debela ta kopča, mislim na žicu?