ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nesmijem stavljati slike dok ne bude gotova kabina ali sta ih dijeli samnom  :stripii: Uglavnom pozelim opet imati kabinu :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

A ja bih kapu kapetansku..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

To svaki kapetan duge plovidbe koji drži do sebe mora imati

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Da da natakni tu kapu pa kad te netko nabubeta u marini zovi Šimica da te spašava  :stripii: koji ste vi likovi  :clap2: Čini mi se ili ce biti neka tema s nekim novim projektom  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ništa ne priznajem ...

maverick

Ja se jedino radujem prasiću  :stripii: :stripii:

mossi

Ma, daleko je Sunce što bi rekao jedan profesor matematike.

Ima tu faktora koji mogu sve poremetiti.
Ali probna vožnja i razgovor na temu su obavljeni.

maverick

Moze prasić i od Šimica...opusteno.... :stripii:

ALU-bel

Kad je Marijo nestrpljiv sa slikama , ja nastavljam...

im84

Kabinas koji definitivno to imenom i opravdava. Sve što sam dosad vidio, u vidu prostora kabine bilo je, hm, jednom rječju maleno. Ovo je kabina. Za prespavati, ima gomilu stvari, a opet van kabine imati dovoljno prostora za raširiti dvije šaranske stolice. Na slikama možda nedjeluje tako, ali uživo je baš brutala. Bravo Alu-Bel :occasion14: :hi:
#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Izgleda futuristički ovako neobojan. Samo mali zeleni fale.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

ALU-bel

Citat: im84  u Rujan 09, 2022, 05:55:08
Kabinas koji definitivno to imenom i opravdava. Sve što sam dosad vidio, u vidu prostora kabine bilo je, hm, jednom rječju maleno. Ovo je kabina. Za prespavati, ima gomilu stvari, a opet van kabine imati dovoljno prostora za raširiti dvije šaranske stolice. Na slikama možda nedjeluje tako, ali uživo je baš brutala. Bravo Alu-Bel :occasion14: :hi:
Sirina u zadnjem dijelu 2,3 m... tako da stanu dvije saranske i rostilj u sredinu.

ALU-bel

Brod u zavrsnoj fazi...

dravski pecaros

Nemam čama,ne znam puno o njima ali ovo izgleda perfektno :notworthy:

alexdja

@alu-bel

Je l' Vi i farbate ili to neko drugi radi?
       Nema više divljeg bučka. :no: