Lepica i lov soma na lepicu

Autor šime, Siječanj 28, 2013, 22:08:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Kod mene pušiona negdje prije smo bilo izbacali oko pola kile lepice..nula bodova...kod mene su očito teslom puno puta prošli..10 km nizvodno somiči do 5kg

kuka

Bio subotu i nedjelju,potrošio lepicu i ni poteza. Ni veliki ni mali
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Harley

Samo mali iz camca, malo veci od cvergla, ove godine jos ni jedan preko kilu i pol, vidio jednoga ulovljenog oko 8kg i to je sve.
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Ide li netko u nekakvu nabavu lepice...neka se javi na pp  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mongol

ima za kupit u vukovaru moze i na pola kile i manje koliko sam cuo,strasna stvar

maverick

Stepa

Prosli vikend sam se prvi put uvjerio o lovnosti lepice,da budem iskren bio sam malo sumnjicav al me ljudi razuvjerili 100 posto.
Dok smo se mi bekeljili covijek u kratkom vremenu digao tri dobra soma i još jedno odsenkavanje :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Hudini

Nemogu vjerovat da nepostoji neka kemija u bočicama koja je istog ili sličnog sastojka (po lovnosti) pa da se zamiješa u brašno kao i lepica ili ja nemogu pronači

kuka

maverick

kuka

Nisam ja ali kolega je bio pa mi javio

petrinjac

i veceras se rojila lepica... 45  kg putuje za Dunav (stari kupci)..
.....
imam jos nekoliko kg. viska pa ako netko zeli.
nazovite me na
095 59 77 446  DARKO :hi:

...
ljepo se rojila.. prvoklasna friška roba  :ok:
na vecu kolicinu dajem popust...

Alija

Citat: Stepa  u Kolovoz 06, 2014, 08:13:50
Prosli vikend sam se prvi put uvjerio o lovnosti lepice,da budem iskren bio sam malo sumnjicav al me ljudi razuvjerili 100 posto.
Dok smo se mi bekeljili covijek u kratkom vremenu digao tri dobra soma i još jedno odsenkavanje :sha:

....možda su je napravili kako treba .
A ako kupiš lepicu pa je ne znaš napraviti u boljem slučaju ...ili u gorem ne znaš terene ili loviti,uvjek možeš svaliti krivicu na nekog drugog  :takoje:
Da je tako evo ti citat jednog posta :

Citat: šime  u Kolovoz 31, 2014, 21:35:10
Darko pošto je lepica(nadam se da je ok prošle godine nabavio dečkima negdje iz Siska , ma nitko ništa nije na nju dobio)

rj

zašto je neka lepica svijetle smeđe žute boje i smrdi ko vrag a neka sivkasto pepeljeste boje i manje smrdi ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom