PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Pitam...znatizeljan sam..znas i sam da za poneki savjet uvjek mozes nazvat.. :stripii:

im84

Citat: ALU-bel  u Rujan 10, 2020, 05:57:23
Citat: Rap  u Rujan 09, 2020, 22:11:00
Moguce,al opcenito na rijecnim camcima dizu vodilice visoko i stavlljaju granicnike za uze da im valjda ne bi spadalo sa same vodilice.Meni bi ljepsa bila ona sto nalijeze na vrh pramca.
Dugogodišnji ribolov iz čamca i na Dunavu kaže da vodilica mora tako biti u protivnom štrik ispada.

Ovako podešena vodilica je idealna.
#foxrage
#fox_rage_fishing

dravskispiner

Po slikama se vidi da je sve odrađeno majstorski...ALU-BEL je pokazao da uz struku može uskladiti i želje  kupca...
:notworthy:
:red_indian: ako treba pomoći.. ima nas!
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

maverick

Retfala...trebace ruka svrbljivoj guzici kao sto bi rekao Ante  :stripii:
Čamac se jednostavno ne moze uslikati koliko je dobar...svi koje zanima pokoji detalj su dobro dosli na kafu pa da pogledaju....mislim uopce ne trebaju nista raditi  :stripii:
Evo jedna iz dvorista pa jurim dalje

ricardo gif
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

SLIKA GOVORI VIŠE OD 1000 riječi.. :notworthy:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

ALU-bel

Kasnije ide na vaganje...
  :red_indian: nevidim da neko šmirgala čamac

Scarra

Citat: ALU-bel  u Rujan 10, 2020, 14:43:51
Kasnije ide na vaganje...
  :red_indian: nevidim da neko šmirgala čamac

Zato što smo vjerojatno pobjegli svi na vrijeme  :stripii: :stripii:

ossa

alubel nemam dojam da li 150, 250 ili 350?
Naidju krize, drukcije grize...

feco

Nisam baš često na forumu pa sam tek sad shvatio o čemu se tu radi.  :uf: Pročitao sam cijelu temu.
Maverick, iskreno čestitam i nadam se da će ti pružiti više uživanja nego što očekuješ.
Sretno i bistro  :occasion14:
BRZO I BEZ VEZE

silure

Na pocetku sam govorio da ce izgledat brutala jer sam ga isao gledati dok je bio i izradi,a isto tako koliko god neki sumnjali u brzinu, ta lađa ce ic bolje od ocekivanja i preko 60

silure

Citat: maverick  u Rujan 10, 2020, 12:57:44
Jbg zero, nije ovo poluproizvod...čamac je ispitan jos odavno....ja sam uzeo samo da ofarbam...sad kad vidim koliko ima posla i koliko mi je sve tesko...točno znam moment kad sam se zajebao i rekao da cu to ja  :stripii:,....da ga imam s cim vratiti nazad ...ostavio bih im i da ga ofarbaju pa vec slijedeci tjedan bi se vozio ovako sam osuđen na ove svoje drugare koji ce me hebati za ovo za ono ali sta cu...valjda je to takva sudbina  :stripii: :stripii:
nemoj ga ni farbat, ubaci ga u vodu do lovostaja taman ce ga malo odmastit i vremenske prilike ili neprilike, lakse ces ga pripremat poslje heh

ALU-bel