PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DJ17

:clap2: jel znas mozda visinu glave(zrcala) na tom delu di je postavljen jack plate?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Sve je lijepo,al vodiilica sidra nekako odudara.Koji je razlog da je tako visoka?

maverick

A onako...mozda malo i slika vara...mislim da nije bas previsoka...onako ...on te pravi standardno tako....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Moguce,al opcenito na rijecnim camcima dizu vodilice visoko i stavlljaju granicnike za uze da im valjda ne bi spadalo sa same vodilice.Meni bi ljepsa bila ona sto nalijeze na vrh pramca.

maverick

A ne znam...stvar ukusa...odavno nisam imao limenjak i te sitnice koje su rađene sam doista ostavio momcima na izbor .....Čamaci koje su radili prije...nisam imao neke zamjerke ...ovdje su samo moje dimenzije a 99 posto njihov uradak....ja sam tu malo toga mjenjao...na način da su oni predlozili duzinu komore i ja sam pristao...rekli su da treba jedno ojačanje više nego je radio do sad i ja sam pristao...zrcalo treba deblje...rekao sam ok...Moje je da ofarbam i ne platim nista ako ne ide 60...tako da zadnje sate ne talasam nista...kontam di cu tu lovu potrositi ako bude besplatno  :stripii: :stripii:

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mossi

Koturača sidra stoji kako mora.
Ako je vertikalno iznad čamca onda sidro zapinje za talasnjaču i ne može da se podigne do kraja.
Graničnici su obavezni jer kanap ume da sklizne sa koturače i pod dobrim su uglom da plovak sidra sklizne bez zapinjanja kad se sidreni kanap oslobodi kad dođe velika riba.

Sve je tu kako treba.
A i majstor je postavio JP pa je i to ok.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ALU-bel

Citat: Rap  u Rujan 09, 2020, 22:11:00
Moguce,al opcenito na rijecnim camcima dizu vodilice visoko i stavlljaju granicnike za uze da im valjda ne bi spadalo sa same vodilice.Meni bi ljepsa bila ona sto nalijeze na vrh pramca.
Dugogodišnji ribolov iz čamca i na Dunavu kaže da vodilica mora tako biti u protivnom štrik ispada.

silure

ja sam na svom morao naknadno dizati i vodilicu i stavljati granicnike, ubilo me to spadanje uzeta, sad je nijansu ruznije ali nemam brige vise

Rap

Citat: ALU-bel  u Rujan 10, 2020, 05:57:23
Dugogodišnji ribolov iz čamca i na Dunavu kaže da vodilica mora tako biti u protivnom štrik ispada.
Naravno,osim ako se drugacije ne veze

maverick

Uglavnom, čamac je stigao kuci...jbg..zurio se na posao sliku nisam stigao napraviti ali bit ce i toga....onako sve je to izgledalo veliko...A danas kad smo ga spustili na travu...odjednom je postalo i tesko :stripii: :stripii: Meni osobno je to ono sto sam zelio...supruga je odusevljena isto. Malo šminkanja i malo da se nakelji motor pa da to isprobamo i da li plovi....Jos jednom bih se zahvalio Šimicu i onim momcima tamo i mozda i ispričao ako sam "malo" bio dosadan ali to mi je karakterna osobina i nadam se da ne zamjere  :stripii: :stripii:
Čamac je ispao onako kako sam zamisljao...i jedva čekam da odfrkne u vodu......bar na probu.... :thumbsup:

ALU-bel

Citat: maverick  u Rujan 10, 2020, 11:55:55
Uglavnom, čamac je stigao kuci...jbg..zurio se na posao sliku nisam stigao napraviti ali bit ce i toga....onako sve je to izgledalo veliko...A danas kad smo ga spustili na travu...odjednom je postalo i tesko :stripii: :stripii: Meni osobno je to ono sto sam zelio...supruga je odusevljena isto. Malo šminkanja i malo da se nakelji motor pa da to isprobamo i da li plovi....Jos jednom bih se zahvalio Šimicu i onim momcima tamo i mozda i ispričao ako sam "malo" bio dosadan ali to mi je karakterna osobina i nadam se da ne zamjere  :stripii: :stripii:
Čamac je ispao onako kako sam zamisljao...i jedva čekam da odfrkne u vodu......bar na probu.... :thumbsup:
Nisi bio dosadan...ti si mala beba kakih ima... :clap2: :clap2: :clap2:

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 10, 2020, 11:55:55

sipaj vode da vidis jel curi negde  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Jbg zero, nije ovo poluproizvod...čamac je ispitan jos odavno....ja sam uzeo samo da ofarbam...sad kad vidim koliko ima posla i koliko mi je sve tesko...točno znam moment kad sam se zajebao i rekao da cu to ja  :stripii:,....da ga imam s cim vratiti nazad ...ostavio bih im i da ga ofarbaju pa vec slijedeci tjedan bi se vozio ovako sam osuđen na ove svoje drugare koji ce me hebati za ovo za ono ali sta cu...valjda je to takva sudbina  :stripii: :stripii: