PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa...ima neka pipica za kupiti...pa ono ide iz jednog ide iz drugog...Mislim, drzim to na flosu...idem preko one s fosne s gorivom...bas ne volim taj detalj, pogotovo kad je zima...ali sta da radim kad nece nitko drugi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:eek:

Stavi još jednu fosnu    :ok:

mossi

Vidi, ako održiš minimalizam.. ima to da ide 70..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Pa ne bi bilo loše...ali ono ide vodostaj...dizi spustaj ...hebi buve a svaki dan mi je sve nesto teze....Pola godine drzim čamac na tom vezu a dio sezone drzim na Pampasu...tamo su sredjeni privezi i onda nemam peripetija s tim dizanjem i spustanjem...a ovdje...jbg...to se pecanje na kraju svede na dobar dio fizikalije i velike obveze....

Mossi ne zahebavaj  :stripii: pa to četiri covjeka jedva okrenu....ne moze 70 ni da ga šlepaš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Platiš kafu u Somboru ako doguraš do 70
Ako sam ja bez finog podešavanja dogurso do 62.x sa 13 ti ako budeš imao malo sreće, dobro gorivo i morao bi debelo preko.. a to je onda tu negde..

Po težini smo mi tu negde.. mislim na čamac.. A kako ti ide sa fitnesom uskoro ćeš biti i lakši..

maverick

Ako dogura do 60...platim sta hoces...ako bude ispod Šimic onda časti  :stripii: :stripii:

Rap

56 je realno (nakon malo algica i dodataka u čamcu)  :toothy9:

mossi

^^

ZeroCool

znam i sam kako je tesko doci do magicne brojke 70 :uf:

SMT

Citat: maverick  u Rujan 11, 2020, 11:05:23
Ako dogura do 60...platim sta hoces...ako bude ispod Šimic onda časti  :stripii: :stripii:

Realan si i nisi euforičan... To je ok, kako tebi i dolikuje, moj respekt :hi:...ovi moji sa Tajfunom i motorom kao tvojim idu 63-65(sa dosta isproba ih elisa na vodi)...Tu oko te brzine je i jedna yamaha 40-70 isto sa Tajfunom... Četvrti Tajfun sa 80 ks ide 70-72km/h... Svi su bez JP, zadnji će možda uskoro staviti... Peti momak na motoru od 60ks sa prelaskom na inox elisu nije dobio ni km brzine... Momci koji su godine proveli na vodi...I vizuelno kad gledaš tu plovnost sa strane, na gore spomenutim kombinacijama izgleda kako treba da izgleda...To želim i tebi...Ako odeš preko ovih gore spomenutih brzina, to je onda top pogodjena kombinacija i u smislu brzine... Meni je to i sa tih 60, top...

Tvoj camac mi lici na Tajfuna ili obrnuto... Dobiješ tih 63-65, pa vremenom padnes na 60 i zadržiš se tu, to je odlična brzina za čamac tih gabarita... I odlična brzina uopste, da se ispravim...

Koje sve brzine ljudi očekuju od čamaca je neka teška priča i nerealna...Treba više da se posvete balansu izmedju čamca i motora, da im ne skače prednji kraj, da ne bacaju vodu kao sa vodopada, pa ako se na toj još nadogradi brzina :hi:... Na maximalnu brzinu dodati 5 km na čas sa JP i elisama je težak posao... Tih 5 km se najlakse dodaje za puno žetona   
kroz KS...

Čestitam ti ovom prilikom na čamcu i motoru, ozbiljna priča i jedno i drugo :hi:... Takodje i ALU- BELu...Sto se mene tiče, majstor podiže lestvicu krupnim koracima :hi:...

Mene jako zanima kako će on vizuelno da izgleda, tj tvojih ruku delo... Farbanje tj gotov proizvod... Očekujem da tu “pokidaš”... A ti vidi, šta ćeš...

maverick

Citat: Rap  u Rujan 11, 2020, 11:15:52
56 je realno (nakon malo algica i dodataka u čamcu)  :toothy9:

S obzirom da je u tom momentu čamac besplatan...ono kad malo bolje razmislim...lajkam  :stripii:
Jovane...sta da ti kazem..ti si tu realan....vidjecemo...sto se tiče sredjivanja...to ce biti duzi i bolan proces koji ce definitivno u jednom momentu poljuljati i bračni odnos.... :stripii:

SMT

Damir stavlja 175 KS na Tajfuna + hidraulicni JP i nada se 100-tki... odužilo se, znaćemo za 10-15 dana...

silure

Uff to se cini jakim kompleticem.. Iako ta brzina nije nemoguca misija isto tako nece je biti lako postici,ako umemo u obzir da ljudi tu brzinu 100-120 postizu sa posebno dizajniranim gliserima i motorima 150-200ks...ali svakako bi mogao ici 90 sa 1 ili 4 covjeka, ee to je vec nesto

Rap

Jel vi imate gdje benzinsku na vodi?Malo je nezgodno tenkirat tako velike motore kanisterima.Realno,treba mu tank 150 l da se ne zeza non stop.
@maveric tu sam oduzeo brzinu vode nizvodno

silure

Citat: maverick  u Rujan 11, 2020, 11:05:23
63kmh cist, 59-60 nakon 2-3mj hehhe