PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Jesi ga pjeskario ili samo matirao šmirglom?

maverick

Matirao sam ga...ali iskreno...krvav posao...lakse je s pjeskarenjem. Ali pjeskarenje mi se čini grubo i ne mogu ni jednu naljepnicu nalijepiti na njega a neku crtu izvana...registraciju..itd..mislim odraditi u naljepnicama....a ovo kosta vise nego pjesksrenje...ako uzmem u obzir da smo ubili kompresor...onda i duplo skuplje  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Moram priznati vrhunski posao, nisam sumnjao u ekipa ali sam se iznenadio brzinom priznajem.. To light primer?

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 12, 2020, 15:41:18
Matirao sam ga...ali iskreno...krvav posao...lakse je s pjeskarenjem. Ali pjeskarenje mi se čini grubo i ne mogu ni jednu naljepnicu nalijepiti na njega a neku crtu izvana...registraciju..itd..mislim odraditi u naljepnicama....a ovo kosta vise nego pjesksrenje...ako uzmem u obzir da smo ubili kompresor...onda i duplo skuplje  :uf:

ja sam svoj osmirglo komplet za sat sat ipo vremena ....na kompresor rotaciona smirgla i deri sad pa sad

Smithwick maniac

Prekrasan čamac  :clap2:
Iskrene čestitke!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Prajmer epoxy toniran...pa zavrsna 2k boja..industrijska

maverick

Za mene je sklapanje čamca uvijek nesto posebno...sto sam stariji nekako mi to sve teze pada...Svi odose na pecanje a ja se tu hebem  :stripii: Na svakom se trudim da svaki detalj bude poseban....ili u najmanju ruku drukčiji ...ne znam zasto ali to me veseli. Na ovaj detalj za izlaz vode s pumpe iz komore je potroseno par sati ali me čini izuzetno sretnim....

mossi

Ja kupio dva plastična i nisam ugradio nijedan.. nego koleno od neke veš mašine.. bolje od onog namenskog.. jednostavno nije moglo drugačije i nije loše uopšte..

Ovaj prohromski izvod je bash bash..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

alex7777

Citat: maverick  u Rujan 12, 2020, 19:22:34
Za mene je sklapanje čamca uvijek nesto posebno...sto sam stariji nekako mi to sve teze pada...Svi odose na pecanje a ja se tu hebem  :stripii: Na svakom se trudim da svaki detalj bude poseban....ili u najmanju ruku drukčiji ...ne znam zasto ali to me veseli. Na ovaj detalj za izlaz vode s pumpe iz komore je potroseno par sati ali me čini izuzetno sretnim....

da ti nije mal fi  sto veci fi bolje tera vodu znam po mom  :icon_scratch:

Ivan Borojević

Tko ti je radio taj čep za ispuštanje vode ? Ja bi trebao 2 komada.

silure

Jesi li to gotovo kupio ili? I meni treba gdje da kupim?

maverick

Vodim jednu radionicu pa su mi dostupni svi strojevi za obradu metala...ovo sam radio sam , naravno uz nadzor nekog tko je pametniji od mene za ovakove stvari  :stripii: Radio sam jedan komad...čisto da nešto tu bude izrađeno i "svojom" rukom , inace ima takvih stvarcica kupiti po neto , ovisno o promjeru kostaju od 25 eura pa na više

dravskispiner

Vidio čamac uživo...huuhuhu..mrcina...!

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...