PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nisam nikad imao konzolu ali kontam da se moze iza nje malo sakriti...ova kod mene je onako...bas velika...Kontam da ce bar ovo malo dragulja drzati u zavjetrini  :laughing7:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: maverick  u Rujan 22, 2020, 07:52:04
Vidi...slomice me to racunanje... :stripii: da pojednostavim matematiku...Do sad mi je trebalo 200 kuna do Dunava a sad trebam 300  :stripii:

Biće 100 zetona iz primarnog posla :hi:... Merak nema cenu... To je motor... Vozikas se a znaš da ima “vitamina” kad treba dodati...

maverick

Ma da ..to s žetonima nije da se baca ali nije ni da se štedi na ljubavi i hobiju...ja sam svakako pobjedio u ovoj priči jer je supruga s nekolicinom bliskih nazovi prijatelja  :stripii:  htjela 100 ks...ali to mi je bilo bas bas glupo da idem svaku vecer sa 100 ks 500 metara dalje na šporanj bacati vobler...pa je onda bila opcija za jedno dodatno plovilo tipa dunas pa neka mala yamahica za "svaki dan" ali i tu pricu sa dva camaca sam prosao...pa je ovo bio neki kompromis izmedju svega toga
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Priznaj,ostavio si si prostora za dalje  :toothy9:

SMT

To sto mi radimo, nije nešto sto se mora... To je nešto sto želimo i volimo...

Kad već imaš primarno zanimanje, 50-100 litara goriva ili ne znam koliko na kraju godine, neće toga kući doneti puno... A ovde će pružiti ono sto treba, bićeš zadovoljan na kraju dana... :hi:

maverick

Da..prostora za update ima....gorivo nije finacijska stavka koliko fizička...moj vez ili kako mi to nazivamo flos je na nekom na naš način uredjenom bentu...ogranicen je pristup vozilom pa to gorivo netko mora i tegliti...tako da teze mi je donijeti 100 litara do čamca nego kupiti  :uf: :stripii: Ali svakako čekam ovaj vikend ili početak onog da to sve zavrsi u vodi...U četvrtak je registracija pa kontam da ce do tad koliko toliko biti spreman za neke avanture a i da ulovim bar izlazak dva..tri do Dunava...ne da pecam vec željan samo otici...provozati se....

mossi

Cimni dan ranije... kafa i dalje stoji...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Nisam bio spreman...nemas se di drzati....stolica iz kuhinje  :stripii: mjesto za sjedenje je jos u izradi....drugo podizanje motora....

maverick

I nas četvorica u čamcu...molim jos jednom da zanemarite stolicu  :stripii: :stripii:

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

Dbozuric

Rap

U postu 220 sam napisao 56 (dodaj koper,algicu,opremu,oduzmi protok) i to je to ...vrh; uzivaj!!! hehehe

mossi

Bravo čika mav, kafa na mene.
Al mislim da je Šimiću pao kamen sa srca...  neprocenjivo..

Moram da poradim na ta 3km..

maverick

O brzinama vise necemo  :stripii: ....idemo sad to pošarafati jos koji komadic i treba ici na pecanje. Veliko je to plovilo...komforno....jbg..ja sam 191 cm...a izgleda kao da me nema u čamcu

ALU-bel

Citat: mossi  u Rujan 22, 2020, 23:10:09
Bravo čika mav, kafa na mene.
Al mislim da je Šimiću pao kamen sa srca...  neprocenjivo..

Moram da poradim na ta 3km..

Napravio dva čamca sličnih dimenzija...tako da sam znao šta pričam...jedina razlika što su bili pola metra kraći :takoje: