PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Ovako sa slike,teško je voziti stoječki ili mi se čini??? (ovo su sve informacije za info,tko zna tko će sljedeći u gradnju  :toothy9: )

hrvojeOS

....jurcate dok ja čekam ozbiljnu ribu na tajnom mjestu....ovako sa moje pozicije,baš ste projurili,ali zvuk motora koji se čuje u daljini je odličan,tutnjavina koja se čuje isto kao i kod  većih brodskih motora koji tamo prolaze... :thumbsup:

maverick

Jbg..izvini...vidio sam da pecaš ali bili smo fokusirani na neke druge budalaštine, a nije predvidjeno da se vozi stojeci vec ono mozes ustati kad se sidris...kad pristajes na vez da bolje vidis...itd itd...inače sad kad je jos uvijek aktualna drvena stolica sve je dopušteno.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

Vrhunski camac tj ceo komplet... :clap2:
Kada se ofarba alu camac to je onda to, kada je ne ofarban meni izgleda kao nedovrsen camac...
Bravo za komplet, od izgleda do plovnosti... :bye: :hi:

silure

Gledam tvoju brzinu i nemogu vjerovat s toliko ljudi da tako dobro ide, znaci kapa do poda i tebi i alu-bel.. Svaka cast bez rijeci sam.. A to za farbanje se slazem, ni meni nije problem ofarbati ali dok jos nemamo svoj uredjeni vez jednostavno cu to ostaviti za nagodinu jer nema smisla

maverick

Jbg...zasluge su Šimiceve i cijele ekipe iz Alu Bela....ja u ovom slučaju samo drzim volan i dodajem gas  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

"..ja u ovom slučaju samo drzim volan i dodajem gas"

Neće biti da je samo to tvoj dio, dodao si i nešto žetona   :takoje:

Čestitam za čamac tebi i Alu Bel ekipi

:occasion14:

mossi

Gledam i uživam, uživam u sreći našoj.
Vrhunski majstor, kvalitetni materijali, sve vrhunsko.
A onda se vratim 11god u nazad na svoj projekat svog majstora i 10 godina sa motorom koji me je divno služio ali bio poddimenzionisan za takvo plovilo.

11 godina posle razlika u kilometraži par km, ako i toliko jer tek posle dva i kusur meseca sam malo podigao motor, a to je bio osetan pomak u pravcu potiska i snage.

Volim svoj čamac, sa svim svojom manama i estetskim "nezavršenostima" ..

Sreća obostrana.. dobili smo što smo želeli, uživajmo!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Ma da....sjedim u garazi u čamcu i uzivam

silure

Vjerujem ti, tako cu nadam se i ja za vikend..kao dijete cu biti kad nitko ne vidi

mossi

Ovako..
Šta radiš?
Uživam ..

maverick

Jbg..za koji dan cu tako...za sad...igram se jos

mossi

Obožavam da gledam tvoje majstorije..
A da ti platim stan i hranu .. da malo utegneš onu moju deregliju..

maverick

Kad sve obetoniras vrlo rado cu doci za vikend pa pomoci sta treba...inace dok imas lopatu u ruci...ne poznamo se  :stripii:

mossi