PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Susjed sad nakon novog čamca red je da ženu počastiš sa AMC-om  :occasion14:

maverick

Gle...cjenim mjesto za reklamu.... :clap2: ali znas da ja o kuhanju niti ista znam, a ako zadrzim ovaj nivo jedino sto cu znati o loncima..šerpama i sličnim limovima ce biti ovaj čamac :stripii:  Jedino sto  mogu učiniti po tom pitanju je da te zovem kad budemo nesto vrtili povodom porinuća  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed ma nije reklama, vjeruj ne treba mi reklama za AMC, ali kako znam da si se okrenuo 100% zdravom životu htio bi da vidiš kako stvar funkcionira, a što se čamca tiče i porinuća rekao sam ti doniram koju litru fine žeste. Čamac će biti odličan u to ne sumnjam, sve sam bliže da i sam za slijedeću sezonu naručim nešto od ALU BEL-a samo me slobodno vrijeme koči jer ga jako malo imam, tj. što imam slobodnog vremena sina vozim svaki dan na trening u Osijek i uz posao sve je maje vremena pa bi više stojao nego bi ga koristio, nekad danima ne mogu do vode a čamac treba paziti i maziti tako da budem vidio ko zna brzo će proljeće.

Rap

Mav,o kakvim se bokostitnicima radi kad spominjes postavljanje bokostitnika?

maverick

Oko čamca bokom ide aluminijska cijev, kao zavrsni dio...kao i kod vecine aluminijskih čamca...Ja sam kupio gumeno crijevo koje ima unutrašnji prečnik te cijevi...pa cu to navuci preko....kontao sam da ce dobiti nesto na masivnosti i imati će ulogu kao bočna guma na plastičnim čamcima...Bar tako sam to zamislio ...a sad šta ce ispasti od toga..jbg slikacu kako bude islo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Neki alkatan ili baš gumeno crijevo?

maverick

Bas gumeno ali armirano je kao nekom plastikom unutra...poslikacu komad danas...inače visoko tlačno gumeno crijevo . Zamisao je da ga razrežem cijelom duzinom i navucem na cijev...

ivan 84

Tako sam i ja napravio, samo zbog rukohvata teško je iz komada sve napravit. Prerezao sam i napravio iz 2 dijela, pa spoj malo ružno izgleda, al služi svrsi. :occasion14:
Ima 7mm stijenke pa muka za urezat.  :tongue1:

I tata bi sine...

maverick

Ja sam zamislio da bude malo drukčije...kod mene nema ni rukohvata ni bitvi...pa kontam da ce biti malkice elegantnije  :stripii:

ivan 84

Onda nećeš imat problema ko ja  :stripii:
I tata bi sine...

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ma to kad Šimic zavrsi pa kad ofarbam...kontam da ni cijev jos nisu stavili... :uf: idi sutra i to malo provjeri....ti si blize  :stripii:

ALU-bel

Komore prednja i zadnja gotove...sutra ide cijev...okrecemo ga varimo izvana... srijeda gotovo...
Plati i vozi ...  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Lajkam sve osim zadnje recenice  :stripii:

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 06, 2020, 20:24:04
Lajkam sve osim zadnje recenice  :stripii:

Taman vikend stigne da se nesto okrene na raznju  :hello2: