PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ma slabo se cuje ko fica bez auspuha.
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Zavaljali ga za elisu kako vidim al vidim i da su mu dali par kila rezervnog alata...zlu netrebalo.lijepo od njih  :stripii:. Zahebanciju na stranu pa hoće li ti taj sonar stati na tu ploču iznad volana? Nemam osjećaj koliko je šta veliko kad je ploča bijela a sonar u kutiji.

maverick

Hoce....hoce...konzola je 60 cm sirine...a za sonar nisam imao toliko love da kupim onaj koji ne bi stao  :stripii:

mossi

Extra!

Baš lepo i pedantno onako kako se i očekuje od tebe.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

silure

Ovo je vrh.. Svaka cast, vidim poznat mo volan, ja ga kod brstila trzio

maverick

Kod Brstila sam kupovao inox a kod Ikice sve ostalo.....nesto sam bio u guzvi i imao sam puno posla da sam kupovao stihijski pa sam naravno opet kupio hrpu budalaština...trebace mi mjesec dana da to sve pomontiram pa ce vecina ostati za zimu kad bude lovostaj. Nisam se bavio puno ni online naručivanjem jer...ne znam...nisam imao puno ni volje vec sam birao lakše stvari...da se ne otezam previse  :stripii: :stripii:

Ivan Borojević

Bio sam danas popodne u Josipovcu, mogao sam naići pogledati čamac.

maverick

Mogao si na pivo...čamac je kod Ikice na montazi motora

silure

Vidim imas alat ocito za urezivanje na konzoli za obrtomjer itd.. Hmm

maverick

Shebali smo krunu u momentu pa smo iskruzili nekako i turpija je radila  :stripii: ali ajd....i to je dio onog sto zovemo zadovoljstvom sklapanja.....Ali sam siguran da mi je ovo zadnji čamac koji radim od početka...ovaj ako bude isao 32 na sat ne mjenjam vise  :stripii:

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 17, 2020, 20:18:34
Shebali smo krunu u momentu pa smo iskruzili nekako i turpija je radila  :stripii: ali ajd....i to je dio onog sto zovemo zadovoljstvom sklapanja.....Ali sam siguran da mi je ovo zadnji čamac koji radim od početka...ovaj ako bude isao 32 na sat ne mjenjam vise  :stripii:

kad budes vozio obavezno digni sidro  :hello2:

alex7777

Citat: ZeroCool  u Rujan 17, 2020, 20:39:41
Citat: maverick  u Rujan 17, 2020, 20:18:34

kad budes vozio obavezno digni sidro  :hello2:
i sa bocnim sidrom ce te stic  :stripii: :stripii: :uf: