PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

A šta reći.. ne kužim se u čamce i nautiku, ali što je lijepo, lijepo je pa da ga jbš
Pratim projekt od početka i želim ti puno uživancije, jer znam kako je to kad nešto slažeš po svom guštu, a to ispadne i bolje od očekivanog.. neprocjenjivo!

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Rap

Prekrasan,a jos ljepsi ce biti!

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Sve mi se sviđa...

Od boje do plovnosti, sa tim gabaritima...

Čestitam najviše na tome što si dobio to što si hteo...  :clap2:

A sad sa tim igranjem oko sitnica, za nekih 1.000€,  možda dobiješ i 3-4 na sat više, malo li je...   :stripii:

Na stranu sve...

Kad sklonimo šalu, to je to!

Čestitam! :thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Kugla

Susjed jako jako lijepo, čestitke i sad uživaj na najjače  :occasion14:

ossa

Susede jesi ti mislio da to tvoje plovilo svaki put spuštaš za pecanje ili ce biti nekakav prikladan splav (flos), daj malo detalje. Sećam se da je sa šarkom otišao vez.... kod prijatelja, ali ovaj aktualni deo mene zanima.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Napravio sam novi "flos" kako mi to zovemo...znaci ono s buricima....ima tamo negdje u temi o tim stvarima...Bit ce stalno u vodi. Plan je da odpecam ovu sezonu pa na zimu rijesavam ceradu ...bimini...itd...Na kraju se tu podosta zakompliciralo....mala mi je prikolica....onaj vez sto imam pored Retfale na onim lijepim vezovima je premali...Nekih vezova s tom širinom ni nema bas puno...jbg...drugi put cu praviti malo uži.... :stripii: šala naravno. Sad kad sam vidio kako ide...žao mi je sto nisam isao na 2.45 širine kao alumcraft i na motor bar 100 ks ali nije zivot u jednom danu.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Alexdja...ovako realno...to je to sto sam zelio, Necu ni reci sto su mi mnogi rekli oko brzine...ja s tim nisam imao iskustva i slušao sam i ono...molio boga da ne bude tako. Brzina nije bitna i vozio bi se i s puno manje ali ovako sam i sretan s njim ...Šimic je od samih početaka tvrdio da on ne zna napraviti čamac da ide ispod 60  :uf:  moram priznati da mu i nisam bas vjerovao  :stripii:
Ima tu jos dosta posla i treba jos i nesto žetona ali ok...bit ce samo da bude vremena  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

S jednom osobom ili max opterecenjem
Kolika je dozvoljena snaga motora i broj osoba na tvom camcu?

maverick

Max dozvoljeni motor je 115...a osoba ne znam...mislim 6...nisam jos registrirao....to cu ovih dana rijesavati

maverick

I da...sam 63 a dvojica 61...ali da napomenem da mi je motor dosta nisko u odnosu kako voze oni s motorima 60 ks i jack plateom...pa kontam da tu ima neki prostor za koji km...ali to ce se taman izgubiti kad se malo stavi stvari iza pecanje

Ivan Borojević

Sretno i pazi na brzinu. Drava nije Dunav, ona je uža i plića sa puno krivina. To će po Dravi ići kao formula po pisti. :hi:

baka

Nisam nigdje vidio koliko je čamac širok u dnu, to je najvažnije, a ne kolika mu je ukupna širina.
Što se krajnje brzine tiče, jako je dobro i ne vidim uopće što je tu bilo upitno hoće li navući 60. Mene je više oduševila ekonomik brzina, ono na 3700 ide 42 na sat, e to mi je najbolje i u biti je to i najvažnije jer u 90% slučajeva svi vozimo tako, a pun gas je samo za kurčenje i nabijanje kompleksa ovima oko tebe, iako je i to nekad neprocjenjivo i nema cijenu  :pottytrain1:! Jebiga, takvi smo!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Scarra

Citat: baka  u Rujan 20, 2020, 08:14:54

Nisam nigdje vidio koliko je čamac širok u dnu, to je najvažnije, a ne kolika mu je ukupna širina.
Što se krajnje brzine tiče, jako je dobro i ne vidim uopće što je tu bilo upitno hoće li navući 60. Mene je više oduševila ekonomik brzina, ono na 3700 ide 42 na sat, e to mi je najbolje i u biti je to i najvažnije jer u 90% slučajeva svi vozimo tako, a pun gas je samo za kurčenje i nabijanje kompleksa ovima oko tebe, iako je i to nekad neprocjenjivo i nema cijenu  :pottytrain1:! Jebiga, takvi smo!

Baka, ako se ne varam mislim da je u dnu 140  :laughing5:

Dbozuric

Baka nema čamca do šarka jel tako