PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ovako pedantno sluzi za primjer!

pajdo77

Ovo meni sve više vuče na scenu iz fima "mrtav ladan" kad dedu nađu okešanog na ogradu pa kad Radovan hebe Milunki mater jel ga nagovori da turi struju u ogradu :stripii:,da ne bi i tu bilo "to samo malo pecne" :rofl2:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Pajdo ovo je za goste kad dodju ne pozvani na pecanje  :stripii: Uglavnom...tu sam negdje...pri kraju s tim sitnicama....jos servis i opet na vodu  :pirate:

maverick

Nisam se igrao s dash board...ovo je ona jedna od početnih opcija

mossi

Jesi cviknuo crvenu žicu?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

alex7777

Citat: maverick  u Studeni 25, 2020, 18:14:11
Nisam se igrao s dash board...ovo je ona jedna od početnih opcija

koji je rezultat utakmice il jel se esmeralda udala napokon  :stripii: :stripii: :uf:

ossa

I gde su oni 80+ smuđeroni ? Eno ih kod SMT-a u bazenu na tajnom mestu ...
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Ja smuđa od 80 plus nisam vidio 6 mjeseci...zato mi je lakše biti nautičar nego pecaroš  :stripii:

maverick

Uzivam svaki dan koliko god je moguce. Ovako se odavno nisam zabavljao ploveci i pecajuci. Point one je za mene danas bio otkrivenje dana. Znam da ga mnogi odavno koriste ali eto malo sam zakasnio. Ribu koju vidim na sonaru...sidrim se u milimetar i uvijek znam gdje se riba nalazi u odnosu na camac...Odlicna stvar...na Dravi je bas od pomoci... :thumbsup:

pajdo77

Ova lijeva strana dok pilotiraš izgleda dobra za ribolov. Kamen,granje. Dubinu i same prepreke ne vidim al ja bi se tu sidrio...i ošo kuć bez ribe garant

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

U neko doba godine kad je dobar vodostaj , bude tu ribe....Sad su aktuelni sprudovi...stari panjevi...najbolje kombinacije tog dvoje

DJ17

Project one by Maverick=sve skupa savrsenstvo bez mane!!! :ok: cestitam, bistro...