Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Heh.. Moram priznat da imas pravo, alii.. Postoji rijesenje alu bel je rekao da se sve moze nadogaditi i uklopiti a vec mi je dao ideje jednostavne.. Za el motor za sad necu nista kemijat jer mi ne treba a za sondu rijesen montazni brzo sklopivi koji se rikta i po visini i nagibu i svasta nesto, naravno i to alu bel odradjuje

silure

Upravo i ovo stiglo korak veca elisa i moram priznati da je teska, uopce nije ocito od smece materijala radjena kao sto sam nacuo

silure

a ovo vracam postom nazad radi tog hebenog w izlaza za alternator

silure

pajdo77

da to nije kućna vaga?  :stripii:

silure

maverick

I meni ovo liči na vagu  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dbozuric

Ja uzeo istu firmu 3,2mmveca nego original yamaha 12p na 25 yamahi vozio 18 g nisam sjeb na novom 20 sati i pušing

silure

Da izgleda odvratno a ne kao na slici, a i trazio 63 a dobio 90 sirinu, saljem nazad doplatim par stotina i uzmem kak spada, ljut sam ali zanemarivo jer krenuo sam po camac :hello2:

silure

Citat: Dbozuric  u Rujan 25, 2020, 12:12:07
Ja uzeo istu firmu 3,2mmveca nego original yamaha 12p na 25 yamahi vozio 18 g nisam sjeb na novom 20 sati i pušing
gdje si uzeo ti?

Dbozuric

Alesta izgleda dobro samo je crna11,1,4 stara 11,3/8

Dbozuric

Razlika u cijeni 700 kn

silure

Samo ovaj ima taj izlaz w i mislim da ne moze na vanbrodski, zapravo i nije ruzan kad ga izvadim iz kutije isto crne boje

silure

Ne znam ima li ga unimar kad budem vracao da doplatim, imas sliku toga iz aleste?

Dbozuric

Govorim za propeler ne sat